|
№1011 від 15.04.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Січень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
| | | |
Лютий 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Ліверна «ковбаса» в баночках
250 г свинячої печінки;
100 мл молока;
100 г ріпчастої цибулі;
50 г копченої грудинки;
50 г м’ясного фаршу;
50 г родзинок;
30 г підсушеного хліба;
1/2 чайн. ложки подрібненого насіння коріандру;
сіль, перець. Печінку порізати шматочками, замочити в молоці, залишивши на годину в холодильнику. Молоко потім злити. В блендері подрібнити спочатку цибулю разом з родзинками і грудинкою, насіння коріандра, потім додати фарш і печінку, останнім хліб, відрегулювати сіль і перець.
Суміш повинна вийти досить однорідною. Розподілити масу по банкам або стаканчикам. Помістити баночки в посуд з невисокими бортиками і налити в нього гарячу воду на рівень в 2 пальця. Баночки покрити кришечками з алюмінієвої фольги. Поставити в духовку, розігріту до 150С°, хвилин на 30 –40. Для перевірки готовності потрібно натиснути пальцем на поверхню маси. Якщо відчули явну пружність, страва готова.
Подавати гарячим або теплим. Після зберігання в холодильнику трохи підігріти.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1206 від 06.02.2025p. |
|