![]() |
№1017 від 27.05.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Паштет зі шпротНа 4 порції: 1 банка шпрот 160 г; 1 плавлений сирок; 2 варених яйця; 1 ст.л. майонезу; зелена цибуля, кріп-петрушка, подрібнений часник, суха аджика, діжонська гірчиця, каперси, оливки-маслини – це все варіанти змін до бази. Все просто: шпроти розминаємо виделкою, додаємо яйця і сирок, теж розминаємо, додаємо майонез і доданок на свій смак, перемішуємо. Не потрібно пробивати в блендері, оскільки буде незрозуміла субстанція на виході, а так маємо смачний, структурований паштет, залишилося лише підсушити кілька шматочків хліба.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |