Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1021 від 24.06.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Травень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Для чого потрібно сипати сіль на вугілля під час смаження шашлику

Для чого потрібно сипати сіль на вугілля під час смаження шашлику

Один з найважливіших етапів якісного приготування шашлику – це підтримка стабільної і рівномірної температури вугілля при відсутності на них сполохів вогню. Підтримувати стабільний жар на вугіллі можна досить довго за рахунок їх акуратного перемішування і організації припливу повітря. Однак, як тільки над вугіллям з’явиться м’ясо, нанизане на шампури, у всій цій стрункій схемі трапляється дисгармонія. З шашлику починає текти і капати жир, в результаті чого з’являються ті самі сполохи вогню.

Корінь проблеми в тому, що вогонь, який спалахує під шашликом, порушує температурну гармонію. З’являється загроза нерівномірного прожарювання, а якщо полум’я вчасно не збити, то шашлик і зовсім може пригоріти. Більшість співвітчизників вирішує дану проблему старим і роками перевіреним методом – пляшкою з водою. Однак, використання води також є не кращим варіантом. Все тому, що через пару, яка рясно піднімається, м’ясо перестає смажитися і починає тушкуватися.

Вирішити проблему сполохів вогню під шашликом можна і іншим способом. А саме – використанням кухонної солі. Коли вугілля для смаження м’яса буде готове, необхідно рівномірно посипати його сіллю. Найчастіше для цього достатньо 100-200 грамів дару землі. При цьому варто дотримуватися обережності: опинившись на вугіллі, сіль почне «вибухати» і може обпекти шкіру людини, якщо та виявиться занадто близько. Як тільки бурхлива реакція солі на високу температуру пройде, можна сміливо починати смажити шашлик. Більше ніяких сполохів через жир, що капає не буде.

24.06.2021


Переглядів: 1420

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p.
¤ 
Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Мер Києва Віталій Кличко провів зустріч з представниками дипломатичних місій 38 країн світу

Йшлося про подальшу допомогу Україні та участь іноземних інвесторів у реалізації великих проєктів. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі...

¤ 
Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ

Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ

Столична громада передала чергову велику партію дронів 27 бригаді НГУ. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко

«Від громади столиці бійцям на фронт вирушила чергова партія вкрай необхідної допомоги. 27-й окремій Печерській бригаді Нацгвардії України передав 1100 мультироторних систем. Це FPV-дрони різних типів — і нічні, і 8 та 10 дюймів», - повідомив Віталій Кличко...

¤ 
Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки

Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки

Морозиво вже давно стало не просто десертом – це справжня культура.

У 2025 році виробники вражають не лише креативом, а й увагою до локальних смаків, екотрендів та мультисенсорного досвіду....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (23111)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (19039)
• Допомога під час карантину [967] (16163)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15970)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15666)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15578)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15513)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15458)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15444)
• Живи до ста! [965] (15379)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15315)
• Бюджет і ми… [965] (15268)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15167)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15162)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14993)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14934)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14768)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14636)

ТОП-15 свіжого номера:

• Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів (812)
• Кличко бере участь у Конгресі Європейської народної партії: «Голос України має звучати нині на всіх міжнародних платформах» (745)
• Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки (639)
• Кличко відвідав 7 бригад на Донбасі та Харківщині та передав допомогу від громади Києва (563)
• Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ (324)
• Віталій Кличко передав від громади Києва 72 бригаді 900 дронів, модифікованих під потреби підрозділу (311)
• Чи буде вода в кранах у рівнян? (195)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"