№1021 від 01.07.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
П’ядина або лаваш по-італійськиНа 12 штук діаметром 18см: 400 г борошна; 140 г води; 80 г молока; 40 г оливкової олії; 10 г солі. Замісити з цих інгредієнтів гладке тісто, накрити плівкою і залишити на 30-45 хвилин. Тісто розділити на кілька частини, кожну розкачати на злегка припиленний борошном поверхні максимально тонко, діаметром скворідки, на якій будете смажити. Випікати коржі на сильно розігрітій сковороді по 30 секунд з кожної сторони. Готові коржі складати один на одного і накривати рушником.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |