№1023 від 15.07.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Польські варенички на заварному молочному тістіТісто: 200 мл молока; 50 г вершкового масла; 450 г борошна; 2 яйця; 1 ст.л. цукру; 0,5 ч.л. солі. Молоко з маслом, цукром і сіллю довести до кипіння, зняти з вогню і відразу заварити 150гр.борошна. Трохи охолодити, ввести яйця, розмішати до однорідної маси, додати борошно, що залишилося. Замісити пружне тісто, загорнути його в плівку і дати відпочити хвилин 30. Начинка: 600 г домашнього сиру; 1 яйце; 2 ст.л. цукру; 1 ст.л. манки (під ніж); дрібка ванільного цукру; дрібка солі. Все змішати до однорідного стану. Формуємо вареники улюбленим способом, варимо в підсоленій воді. Готові вареники подаємо гарячими, з йогуртом, сметаною, медом та фруктами-ягодами.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |