![]() |
№1032 від 09.09.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Більше ніякого заморожування!Сушена зелень за 2 хвилини Така зелень виходить набагато кращою за сушену звичайним способом. По-перше, має яскравіший колір. По-друге, зберігає аромат. А головне – сушіння відбувається надзвичайно швидко! Зелень помити. Не обсушувати. Товсті стебла обов’язково відірвати. Вони можуть зайнятися в мікрохвильові. На 2 паперові серветки шаром завтовшки 2 см покласти зелень. Зверху накрити ще однієї серветкою. Сушити на повній потужності (800 Вт) максимум 4 хв, не перемішуючи: спочатку увімкнути на 2 хв, а далі перевіряти сухість через кожні 30 с. Щойно листя стане сухими і ламкими, змінить колір, можна вважати, що воно вже досить висушене. Якщо ні, продовжувати нагрівати ще 1-1,5 хв. Потім дістати, скласти в миску, залишити на кілька годин. Розтерти долонями і зберігати у герметично закритому посуді.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |