![]() |
№1033 від 17.09.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Як печерицям і гливам надати аромат і смак благородних лісових грибівСмак грибів, які виросли в лісі, ні з чим не зрівняється, але в наявності вони є не завжди на відміну від покупних глив і печериць. Одна проблема, у штучно вирощених грибів смак абсолютно не такий. Точніше, вони практично несмачні. Але це не страшно, так як є спосіб перетворити їх в дуже смачні гриби, практично, як лісові. Що потрібно робити Сьогодні в супермаркетах в упаковках продаються досить недорого сушені лісові гриби: білі, підосичники, боровики або ж асорті. Нам знадобиться одна упаковка, причому, вистачить її на кілька приготувань страви. Сушені гриби подрібнюються в кавомолці або блендері, щоб вийшла порошкоподібна маса. Отриманий порошок слід засипати в будь-яку тару: пластикову або скляну. Таким чином ми отримали натуральну приправу. Спосіб застосування грибного порошку простий. При приготуванні страви з печериць і глив в неї необхідно додати пару ложок цього інгредієнту. Запаморочливий запах ви відчуєте практично відразу. У випадку з супом вийде дуже навариста страва. Якщо ж ви плануєте смажити печериці, то з такою добавкою вони відразу будуть в соусі, причому густому. Залишиться тільки сметану додати, хоча це вже на любителя.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |