№1035 від 30.09.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Печиво Орео200 г борошна; 70 г цукру; 80 г вершкового масла; 60 мл води; 1 ст.л. какао; 1 ч.л. какао чорного; 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю; 1 ч.л. солі; 1 ч.л. соди + сік лимона або оцет (для погашення); 1/4 ч.л. ваніліну. Помадка: 100 г цукрової пудри; 35 мл. води; дрібка солі; ванільний цукор; 25 г вершкового масла (кімнатн ої температури). Розчинити сіль у воді, додати ванілін, какао, цукор, частину борошна – перемішати. Додати гашену соду – перемішати. Висипати крохмаль – перемішати. Додати розм’якшене масло – перемішати. Висипати залишок борошна. Замісити тісто і залишити на 30 хв. в холодильнику. Тісто тонко розкачати (до 3 мм.) і вирізати кружальця. Випікати 15 хв при 180 С. З’єднати помадкою. Помадка: Змішати всі інгредієнти крім масла і проварити 1-2 хв. Остудити – збити, в кінці додати масло – ще раз збити і відразу нанести.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |