|
№1040 від 04.11.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Вересень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Жовтень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Торбинка яблук
Інгридієнти:
масло – 100 г;
сметана – 100 г (будь-якої жирності);
борошно–200-250 г (скільки візьме тісто);
розпушувач – 1 ч.л.;
цукор – 50 г;
сіль – 1/3 ч. л.;
яблука – 6 шт.;
кориця –1/3 ч.л.;
яйце для змащування. Масло розтопити, додати сметану, сіль, добре перемішуємо. До борошна додаємо розпушувач, перемішуємо, додаємо до сметанно-масляної суміші, замішуємо тісто. Кладемо тісто в холодильник на годину. Яблука середнього розміру миємо, чистимо, ріжемо навпіл, видаляємо серединку. Тісто ділимо на 12 частин.
Беремо одну частину, розкачуємо тоненько, загортаємо половинку яблука. Змащуємо яйцем і обвалюємо в цукрі з корицею. Випікаємо при 180оС 35-40 хвилин до легкої рум’яності.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1190 від 04.10.2024p. |
|