Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1044 від 02.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Червень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Липень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс розваг

Гуляш-коблер

Гуляш-коблер

  • свинина м’якоть 1,5кг;
  • борошно 60 г;
  • цибуля 60 г;
  • оливкова олія 100 мл;
  • мелений перець 0,5ч.л.;
  • часник 1 зубчик;
  • мелена червона паприка 1 ст.л.;
  • мелена кориця 0,5 ч.л.;
  • яловичий бульйон 350мл;
  • червоне сухе вино (можна замінити бульйоном, але з вином смак багатше і цікавіше) 100 мл;
  • томатний соус (протерті томати) 200 мл;
  • червоний солодкий м’ясистий перець 350 г;
  • сіль за смаком.

Галушки:

борошно 250 г;

розпушувач 7 г;

вершкове масло 65 г;

молоко 100 мл;

сіль щіпка;

кмин або коріандр 1 ч.л.;

молоко для змащування.

Борошно, сіль, розпушувач змішати. Додати масло, розтерти в крихту, влити молоко, замісити еластичне тісто, розкачати пласт товщиною 1 см, вирізати формочкою кола діаметром 4 см, змастити зверху молоком. М’ясо помити, просушити і нарізати однаковими шматочками, обваляти шматочки в борошні і порційно швидко обсмажити. Цибулю нарізати півкільцями, часник подрібнити і обсмажити в двох ложках олії до прозорості, додати спеції і бульйон, довести до кипіння. М’ясо покласти в форму до цибулі, все добре перемішати, влити томат, вино, довести до кипіння. Перець порізати великими шматочками, перемішати, поставити в розігріту до 200 ° С духовку і тушкувати під кришкою 2 години.

Збільшити температуру до 240С. Покласти на гуляш галушки, повернути в духовку і готувати без кришки хвилин 15-20, поки вони не стануть пишними і золотистими.

02.12.2021


Переглядів: 1184

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1179 від 24.07.2024p.
¤ 
Під час купання можна підхопити небезпечну хворобу!

Під час купання можна підхопити небезпечну хворобу!

Влітку під час купання або риболовлі можна заразитися небезпечним захворюванням – лептоспірозом. Його буває складно діагностувати, адже лептоспіроз часто маскується під грип чи COVID-19, а іноді має безсимптомний перебіг....

¤ 
Автопригода на Дубенщині: травмувалися двоє осіб

Автопригода на Дубенщині: травмувалися двоє осіб

Автопригода сталася 13 липня близько 20:30 у селі Підлужжя....

¤ 
Під час розкопок на Рівненщині віднайшли споруду X століття

Під час розкопок на Рівненщині віднайшли споруду X століття

Контури господарської будівлі орієнтовно X століття виявили під час археологічних досліджень на території культурно-археологічного центру «Пере­сопниця»....

¤ 
На Рівненщині безкоштовно лікують безпліддя

На Рівненщині безкоштовно лікують безпліддя

На Рівненщині вже понад 150 пар звернулися за цією послугою, проходять обстеження та лікування. Це передбачено програмою медичних гарантій НСЗУ, а відтак усі витрати покриває держава....

¤ 
«Українська команда» на IV Київському форумі волонтерів отримала відзнаку за підтримку волонтерського руху

«Українська команда» на IV Київському форумі волонтерів отримала відзнаку за підтримку волонтерського руху

Це важлива нагорода для нашої команди. Вона свідчить про те, що наша праця та допомога, яку «Українська команда» надає військовим та цивільним з перших днів широкомасштабної війни, – дійсно потрібна і корисна....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21792)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17860)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14996)
• Допомога під час карантину [967] (14900)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14725)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14559)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14465)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14426)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14414)
• Живи до ста! [965] (14369)
• Бюджет і ми… [965] (14315)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (14296)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (14189)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (14105)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14075)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14011)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13625)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13623)

ТОП-15 свіжого номера:

• «Українська команда» на IV Київському форумі волонтерів отримала відзнаку за підтримку волонтерського руху (301)
• Поліцейські викрили рівнянина на перевезенні безакцизних товарів (69)
• Як Рівне стало переможцем спільного проєкту UNDP в Україні та GIZ? (68)
• На Рівненщині безкоштовно лікують безпліддя (68)
• Автопригода на Дубенщині: травмувалися двоє осіб (67)
• Під час розкопок на Рівненщині віднайшли споруду X століття (67)
• Під час купання можна підхопити небезпечну хворобу! (66)
• Крем-суп з кабачків (66)
• Чай від всіх бід (64)
• Шахраї ошукали подружжя пенсіонерів майже на 100 тисяч гривень (63)
• Що не можна робити у спекотну погоду? (62)
• Яке вершкове масло корисніше – (61)
• Як правильно заварювати зелений чай у пакетиках? (61)
• Прості лайфхаки домашнього педикюру (59)
• Як очистити м’ясо та рибу від небезпечних антибіотиків? (58)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"