Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1044 від 02.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"



  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2023p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Березень 2023p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Новини Рівне

#Ракурс розваг

Гуляш-коблер

Гуляш-коблер

  • свинина м’якоть 1,5кг;
  • борошно 60 г;
  • цибуля 60 г;
  • оливкова олія 100 мл;
  • мелений перець 0,5ч.л.;
  • часник 1 зубчик;
  • мелена червона паприка 1 ст.л.;
  • мелена кориця 0,5 ч.л.;
  • яловичий бульйон 350мл;
  • червоне сухе вино (можна замінити бульйоном, але з вином смак багатше і цікавіше) 100 мл;
  • томатний соус (протерті томати) 200 мл;
  • червоний солодкий м’ясистий перець 350 г;
  • сіль за смаком.

Галушки:

борошно 250 г;

розпушувач 7 г;

вершкове масло 65 г;

молоко 100 мл;

сіль щіпка;

кмин або коріандр 1 ч.л.;

молоко для змащування.

Борошно, сіль, розпушувач змішати. Додати масло, розтерти в крихту, влити молоко, замісити еластичне тісто, розкачати пласт товщиною 1 см, вирізати формочкою кола діаметром 4 см, змастити зверху молоком. М’ясо помити, просушити і нарізати однаковими шматочками, обваляти шматочки в борошні і порційно швидко обсмажити. Цибулю нарізати півкільцями, часник подрібнити і обсмажити в двох ложках олії до прозорості, додати спеції і бульйон, довести до кипіння. М’ясо покласти в форму до цибулі, все добре перемішати, влити томат, вино, довести до кипіння. Перець порізати великими шматочками, перемішати, поставити в розігріту до 200 ° С духовку і тушкувати під кришкою 2 години.

Збільшити температуру до 240С. Покласти на гуляш галушки, повернути в духовку і готувати без кришки хвилин 15-20, поки вони не стануть пишними і золотистими.

02.12.2021


Переглядів: 907

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1111 від 23.03.2023p.
¤ 
Березовий сік – еліксир здоров’я

Березовий сік – еліксир здоров’я

Березовий сік містить у своєму складі цукор, вітаміни, мікроелементи і володіє цілющими властивостями. Дія березового соку значною мірою збігається з дією березових бруньок. Він стимулює кислототворну функцію шлунка, корисний у разі захворювань травного тракту....

¤ 
На Рівненщині поліцейські вилучили боєприпаси і наркотики

На Рівненщині поліцейські вилучили боєприпаси і наркотики

Близько 14:30 18 березня оперуповноважений ВП № 1 (смт Млинів) Дубенського РВП на зупинці громадського транспорту поблизу села Княгинине побачив 44-річну жительку села Добрятин, яка неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців. Під час спілкування жінка поводила себе підозріло та була знервована. Потому, коли вона намагалася дістати із кишені цигарки, випав предмет, ззовні схожий на гранату....

¤ 
Виплати військовим:

Виплати військовим:

Сергій Подолін прокоментував питання щомісячного забезпечення воїнів

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін під час засідання президії облради прокоментував питання щомісячного забезпечення воїнів....

¤ 
У Рівному відкрили центр підтримки підприємців Дія.Бізнес

У Рівному відкрили центр підтримки підприємців Дія.Бізнес

Відтепер тут доступні різні сервіси. Так, підприємці області зможуть отримати безоплатні консультації з юридичних питань, маркетингу, HR, а також відвідувати події та навчання. Тут також допомагатимуть і з пошуком інвесторів та тестуванням продукту на pop-up локації перед виходом на ринок. Загалом таких центрів налічується вже 13, тим часом рівненський став першим в Україні, який запрацював із часу повномасштабного вторгнення....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (18117)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (15424)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (12911)
• Допомога під час карантину [967] (12809)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (12686)
• Живи до ста! [965] (12390)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (12331)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (12313)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (12310)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (12283)
• Бюджет і ми… [965] (12202)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (12174)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (12135)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (12114)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (12087)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (11912)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (11618)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (11593)

ТОП-15 свіжого номера:

• Експорт – імпорт. Куди рухаємось… (637)
• Крем-суп із сочевиці (97)
• У Рівному відкрили центр підтримки підприємців Дія.Бізнес (94)
• Березовий сік – еліксир здоров’я (92)
• Виплати військовим: (92)
• Черемша – найліпший очисник крові (91)
• Кухонна хитрість перед смаженням цибулі, щоб овоч став золотистим і не підгорів (91)
• Навіщо треба напувати троянди горілкою, (90)
• Весняна сила бруньки (89)
• Налийте пиво в сковорідку і подивіться, що станеться через кілька хвилин (89)
• Лікарі розповіли, якої їжі краще уникати при прийманні антибіотиків (88)
• На Рівненщині поліцейські вилучили боєприпаси і наркотики (86)
• Як за допомогою настою з родзинок виростити міцну розсаду? (85)
• Для чого досвідчені господині додають крохмаль в фарш, готуючи котлети? (83)
• 19-річний парубок обікрав школу (77)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс