Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Жовтень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | |
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Гуляш-коблер
- свинина м’якоть 1,5кг;
- борошно 60 г;
- цибуля 60 г;
- оливкова олія 100 мл;
- мелений перець 0,5ч.л.;
- часник 1 зубчик;
- мелена червона паприка 1 ст.л.;
- мелена кориця 0,5 ч.л.;
- яловичий бульйон 350мл;
- червоне сухе вино (можна замінити бульйоном, але з вином смак багатше і цікавіше) 100 мл;
- томатний соус (протерті томати) 200 мл;
- червоний солодкий м’ясистий перець 350 г;
- сіль за смаком.
Галушки:
борошно 250 г;
розпушувач 7 г;
вершкове масло 65 г;
молоко 100 мл;
сіль щіпка;
кмин або коріандр 1 ч.л.;
молоко для змащування.
Борошно, сіль, розпушувач змішати. Додати масло, розтерти в крихту, влити молоко, замісити еластичне тісто, розкачати пласт товщиною 1 см, вирізати формочкою кола діаметром 4 см, змастити зверху молоком. М’ясо помити, просушити і нарізати однаковими шматочками, обваляти шматочки в борошні і порційно швидко обсмажити. Цибулю нарізати півкільцями, часник подрібнити і обсмажити в двох ложках олії до прозорості, додати спеції і бульйон, довести до кипіння. М’ясо покласти в форму до цибулі, все добре перемішати, влити томат, вино, довести до кипіння. Перець порізати великими шматочками, перемішати, поставити в розігріту до 200 ° С духовку і тушкувати під кришкою 2 години.
Збільшити температуру до 240С. Покласти на гуляш галушки, повернути в духовку і готувати без кришки хвилин 15-20, поки вони не стануть пишними і золотистими.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1195 від 20.11.2024p. |
¤ Ознаки того, що у вас дефіцит вітаміну DНестача «сонячного» вітаміну вкрай негативно позначається на стані здоров’я, тому його попередження – найкраща послуга вашому організму....
| | ¤ Троє чоловіків вбили знайомогоДо злочину причетні троє дубровиччан – 30-ти, 19-ти та 15-ти років, які і раніше потрапляли в поле зору правоохоронців за вчинення адміністративних правопорушень. А найстарший та неповнолітній мали судимість....
| ¤ Пошкодив шини службового автоВідомо, що 42-річний чоловік уже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців, зокрема був судимий за вчинення майнових злочинів та хуліганства....
| | ¤ У Рівненського обласного протипухлинного центру новий керівникРівненський обласний протипухлинний центр очолив Віталій Бойко. Напередодні голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш звільнив його з посади директора комунального підприємства «Рівненська обласна дитяча лікарня», якою Віталій Бойко керував тричі: з червня 2005-го по вересень 2006-го, з 2007 по 2010 рік та з грудня 2014 року і дотепер...
| ¤ Громади Рівненщини отримали 11 нових шкільних автобусівЩе 11 шкільних автобусів передали тергромадам Рівненщини. Ключі від нових авто вручили начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль та голова обласної ради Андрій Карауш....
| | ¤ Партія «УДАР Віталія Кличка» стає ще більш відкритоюМи прагнемо залучити якомога більше груп українців до політичного життя суспільства та розбудови партії. Зокрема, розширити участь жінок у прийнятті рішень, надати їм можливості для самореалізації....
| |
|