![]() |
№1057 від 03.03.2022p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Як правильно замочувати квасолю перед варіннямПеред приготуванням квасолю слід на деякий час залишити у воді. Така проста процедура значно скоротить процес варіння. Крім того, попередньо замочена квасоля рівномірніше поглинає воду під час приготування. Рекомендується залишити у воді квасолю на ніч, але можна і на добу. Молоді господині періодично сперечаються про те, як правильно замочувати продукт: в холодній чи гарячій воді. Однак мало хто знає, що обидва варіанти підходять. Річ у тім, що замочування в холодній воді дозволяє зберегти в страві максимум вітамінів, а ось процедура, яка виконується в теплій воді, скорочує процес готування. У першому випадку необхідно ретельно промити квасолю. Після цього інгредієнт потрібно помістити в каструлю і залити водою. На один стакан насіння необхідно взяти мінімум три склянки рідини. Бажано залишити квасолю в рідині на ніч або на 24 години, але при цьому кожні три години воду слід міняти. Гарячий спосіб не вимагає стільки часу. Насіння потрібно залити гарячою водою, а після довести рідину до кипіння. Потрібно почекати, щоб квасолю прокип’ятити хвилини дві або три. Після цього каструлю необхідно зняти з вогню, накрити кришкою і почекати годину.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |