№1069 від 26.05.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Пиріжки з вишнями та штрейзелемТісто: 500-550 г борошна; 10 г ванільного цукру; 80 г цукру; 20 г дріжджів свіжих; 250 мл молока; 60 г вершкового масла; Яйце – 1 у тісто, 1 – на обмазку; дрібка солі; Начинка: 0,5 кг вишні без кісточок (НЕ розморожувати); 100 г цукру; 2 ст.л. крохмалю; 15 г масла; дрібка кориці і мускатного горіха. Крихти на посипку: 30 г борошна; 30 г цукру; 30 г масла холодного. Готуємо начинку, щоб добре охолонула. Викладаємо заморожену вишню в каструлю, ставимо на середній вогонь, даємо повністю розтанути і закипіти, відливаємо 2 ст.л. соку в окрему посуду. Додаємо до вишні цукор, розмішуємо і даємо сиропу википіти вдвічі, додаємо корицю і мускатний горіх. Крохмаль розмішуємо з відкладеним соком, додаємо до вишні, варимо постійно помішуючи до такого стану, щоб рідина практично вся виварилася, додаємо вершкове масло і перемішуємо. Викладаємо в тарілку вишню і даємо повністю охолонути. Для крихт все пробиваємо блендером і зберігаємо в морозилці. Тісто: Дріжджі розім’яти з цукром, додати тепле молоко. До борошна всипати сіль, цукор, ванільний цукор, влити молочну суміш, тепле розтоплене вершкове масло, розбити яйце – замісити м’яке, не липке тісто. Тісто прибрати в тепле місце «на підйом» вдвічі, приблизно, на 1 годину. Як піднялося тісто, вимісити його і ще раз прибрати для підйому в 2 рази, в тепле місце. Сформувати пиріжки, змазати яйцем, посипати штрейзелем, випікати при 180оС до рум’янцю.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |