Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1070 від 02.06.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Вересень 2022p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Жовтень 2022p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Новини Рівне

#Ракурс добрих порад

Як за допомогою солі позбутися від «неслухняної риби» і очистити її більш швидко?

Як за допомогою солі позбутися від «неслухняної риби» і очистити її більш швидко?

Навіщо при чищенні риби намазувати пальці сіллю.

Риба – один з базових продуктів, що входять в раціон харчування звичайної людини. Практично кожна кухня світу, що має вихід до моря або океану поєднує в собі безліч кулінарних рецептів, заснованих на морепродуктах, і зокрема рибі.

Що необхідно знати, і чи існують які-небудь хитрощі і секрети приготування водного мешканця, які не озвучують досвідчені кухарі?

Секрети, які потрібно знати – готуємо рибу правильно

Існує ряд моментів, яких дотримується більшість досвідчених кулінарів у всьому світі, незважаючи на відмінності в національній кухні і абсолютно різних стравах.

До того як почати обробляти рибу, потрібно розмістити її в ємності з питною водою. Ця процедура необхідна для того, щоб переконатися в свіжості риби. Якщо риба продовжує перебувати на поверхні – найкраще відмовитися від її готування, тому що вона несвіжа.

Перш ніж обробляти солону рибу, її потрібно помістити в холодну воду. Після цієї дії риба стане більша і вона буде простіше очищатися.

Якщо риба занадто солона, необхідно вимочити її у воді близько 4-6 годин. Обов’язково змінюючи кожні півтори години холодну воду.

При очищенні маленької риби, видаляти нутрощі, розділяючи черево, необов’язково. Досить буде зробити розріз біля зябер риби, і видалити хребет разом з нутрощами.

Вислизає риба – намажте пальці сіллю. За допомогою цього методу можна позбутися від «неслухняної риби» і очистити її більш швидко і ретельно.

Секретів з приготування не тільки смачної, але і візуально красивої риби існує безліч. Завдяки використанню інтернету, можна експериментувати при приготуванні такої простої страви як риба практично щоразу.

Однак, займаючись приготуванням риби в тому ж смаженому вигляді, все-таки потрібно дотримуватися деяких класичних порад, які допоможуть їй отримати необхідний вигляд.

1. Для того, щоб риба не розвалилася під час її смаження на сковороді, варто присолити її за 20 хвилин перш ніж вона почне смажитися.

2. Щоб риба отримала смажену скоринку – в розпечену олію додаємо трохи солі (одна або дві щіпки).

3. Якщо протерти рибу рушником до того, як вона буде смажитися – вона отримає невелику, рум’яну скоринку.

02.06.2022


Переглядів: 266

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1087 від 30.09.2022p.
¤ 
Зіткнення двох авто:

Зіткнення двох авто:

травмувався водій легковика

Автопригода сталася 25 вересня близько восьмої ранку на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Підлужжя Дубенського району....

¤ 
На Сарненщині оперативники викрили «закладчика»

На Сарненщині оперативники викрили «закладчика»

Крім того, поліцейські задокументували і його «клієнта». Слідчі ВП № 1 (м. Дубровиця) наркотичні речовини вилучили та розпочали досудове розслідування....

¤ 
У Гощі розвивають високотехнологічну птахоферму

У Гощі розвивають високотехнологічну птахоферму

Високотехнологічний цех з інкубації яєць використовує у своїй роботі ТОВ «Хайчікен», що у Гощі. Потужність одноразової закладки в 57 тисяч яєць. Для цього придбали обладнання бельгійського виробництва....

¤ 

Оновлено схеми вакцинації проти COVID-19!

Віднедавна інактивовану вакцину CoronoVac можна використовувати для бустерного щеплення після застосування інших вакцин....

¤ 
Рівнеоблводоканал ретельно контролює якість питної води

Рівнеоблводоканал ретельно контролює якість питної води

Рівненське обласне виробниче комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал» ретельно контролює якість питної води централізованої системи водопостачання на всіх етапах її водопідготовки та на виході з очисних водопровідних споруд....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (16560)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (14475)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (12012)
• Допомога під час карантину [967] (11961)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (11848)
• Живи до ста! [965] (11502)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (11418)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (11410)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (11409)
• Бюджет і ми… [965] (11349)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (11303)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (11288)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (11286)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (11252)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (11216)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (11015)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (10744)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (10705)

ТОП-15 свіжого номера:

• Восьмий пішов… (257)
• Рівнеоблводоканал ретельно контролює якість питної води (77)
• Оновлено схеми вакцинації проти COVID-19! (70)
• Стожки (65)
• Які речі на кухні ви, скоріше за все, зберігаєте неправильно? (62)
• На Сарненщині оперативники викрили «закладчика» (61)
• У Гощі розвивають високотехнологічну птахоферму (60)
• Зіткнення двох авто: (56)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс