Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1070 від 02.06.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Як за допомогою солі позбутися від «неслухняної риби» і очистити її більш швидко?

Як за допомогою солі позбутися від «неслухняної риби» і очистити її більш швидко?

Навіщо при чищенні риби намазувати пальці сіллю.

Риба – один з базових продуктів, що входять в раціон харчування звичайної людини. Практично кожна кухня світу, що має вихід до моря або океану поєднує в собі безліч кулінарних рецептів, заснованих на морепродуктах, і зокрема рибі.

Що необхідно знати, і чи існують які-небудь хитрощі і секрети приготування водного мешканця, які не озвучують досвідчені кухарі?

Секрети, які потрібно знати – готуємо рибу правильно

Існує ряд моментів, яких дотримується більшість досвідчених кулінарів у всьому світі, незважаючи на відмінності в національній кухні і абсолютно різних стравах.

До того як почати обробляти рибу, потрібно розмістити її в ємності з питною водою. Ця процедура необхідна для того, щоб переконатися в свіжості риби. Якщо риба продовжує перебувати на поверхні – найкраще відмовитися від її готування, тому що вона несвіжа.

Перш ніж обробляти солону рибу, її потрібно помістити в холодну воду. Після цієї дії риба стане більша і вона буде простіше очищатися.

Якщо риба занадто солона, необхідно вимочити її у воді близько 4-6 годин. Обов’язково змінюючи кожні півтори години холодну воду.

При очищенні маленької риби, видаляти нутрощі, розділяючи черево, необов’язково. Досить буде зробити розріз біля зябер риби, і видалити хребет разом з нутрощами.

Вислизає риба – намажте пальці сіллю. За допомогою цього методу можна позбутися від «неслухняної риби» і очистити її більш швидко і ретельно.

Секретів з приготування не тільки смачної, але і візуально красивої риби існує безліч. Завдяки використанню інтернету, можна експериментувати при приготуванні такої простої страви як риба практично щоразу.

Однак, займаючись приготуванням риби в тому ж смаженому вигляді, все-таки потрібно дотримуватися деяких класичних порад, які допоможуть їй отримати необхідний вигляд.

1. Для того, щоб риба не розвалилася під час її смаження на сковороді, варто присолити її за 20 хвилин перш ніж вона почне смажитися.

2. Щоб риба отримала смажену скоринку – в розпечену олію додаємо трохи солі (одна або дві щіпки).

3. Якщо протерти рибу рушником до того, як вона буде смажитися – вона отримає невелику, рум’яну скоринку.

02.06.2022


Переглядів: 552

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1166 від 24.04.2024p.
¤ 
Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані

Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані

Цей первинний матеріал використовуватимуть для лікування травм спинного мозку. Про це на своєму Telegram повідомив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш....

¤ 
У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей

У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей

П’ять громад Рівненської області візьмуть участь у загальнонаціональному проєкті ЮНІСЕФ «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату». Це Гощанська, Рівненська, Костопільська, Радивилівська та Вараська....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21225)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17360)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14587)
• Допомога під час карантину [967] (14507)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14341)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14159)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14032)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14005)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13998)
• Живи до ста! [965] (13976)
• Бюджет і ми… [965] (13916)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13912)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13782)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13686)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13685)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13630)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13247)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13216)

ТОП-15 свіжого номера:

• Збільшено грант для Рівного від корпорації НЕФКО (438)
• Як шкіра може розповісти вам про здоров’я серця? (61)
• Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані (61)
• Три простих напої для профілактики тромбозу (59)
• Чому темніє в очах, коли ви встаєте з ліжка? (59)
• Зіткнення автомобіля з велосипедом (59)
• У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей (59)
• Прості способи знизити кров’яний тиск (58)
• Переходив дорогу і потрапив під авто (56)
• У Березному в ДТП постраждав неповнолітній пішохід (54)
• У трьох закладах Рівненщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (53)
• П’яний водій збив пішохода (53)
• Переправляв за кордон чоловіків з «інвалідністю» (53)
• Постачали наркотики до колонії (51)
• У Вараському районі загинув мотоцикліст (51)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"