Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1075 від 07.07.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Квітень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Як правильно прибрати гіркоту з баклажанів та надлишки жиру, щоб покращити смак овочу?

Як правильно прибрати гіркоту з баклажанів та надлишки жиру, щоб покращити смак овочу?

Баклажани подобаються багатьом за свій незвичайний приємний смак та щільну текстуру.

Також цей продукт є дуже корисним для здоров’я.

Якщо приготувати баклажани правильно, вони стануть справжньою гордістю господині. Тому важливо позбавити їх гіркого присмаку і занадто великої кількості жиру.

Які секрети у цьому допоможуть.

Солона вода

Щоб смак баклажанів був гідним, потрібно їх подрібнити на порційні шматочки. Потім у будь-яку об’ємну ємність влийте достатню кількість води.

На кожний літр рідини береться велика ложка солі.

Відправляємо баклажани, притискаємо їх чимось важким і чекаємо пів години. Залишиться лише промити їх та висушити за допомогою паперового рушника.

Окріп

Якщо баклажани будуть надто жирними, то вживати їх ніхто не захоче. Щоб впоратися з цією проблемою, потрібно попередньо обробити продукт гарячою киплячою водою.

Насіння

Багато кулінарів впевнені в тому, що присмак гіркоти дає саме насіння. Якщо його дістати до смаження, можна помітно поліпшити смак страви.

Самі баклажани після цього потрібно промити та висушити.

Вогонь

Багато господарок стикаються з тим, що м’якуш баклажанів змінює колір на темний у процесі приготування, що псує враження про страву.

Цього можна уникнути.

Досить просто вибрати правильну інтенсивність вогню під час приготування. Якщо полум’я буде сильне, то м’якуш не почорніє.

Морозильна камера

Цей метод дозволяє значно покращити смакові якості продукту. Спочатку потрібно заздалегідь подрібнити баклажани для смаження.

Після цього беремо контейнер для заморозки і на кілька годин ховаємо овочі в морозильній камері.

Потім їх потрібно розморозити та віджати.

07.07.2022


Переглядів: 794

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1216 від 16.04.2025p.
¤ 
Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Мер Києва Віталій Кличко провів зустріч з представниками дипломатичних місій 38 країн світу

Йшлося про подальшу допомогу Україні та участь іноземних інвесторів у реалізації великих проєктів. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі...





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (23049)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (18961)
• Допомога під час карантину [967] (16100)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15907)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15608)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15517)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15443)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15385)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15373)
• Живи до ста! [965] (15314)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15250)
• Бюджет і ми… [965] (15210)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15110)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15097)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14929)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14874)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14704)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14570)

ТОП-15 свіжого номера:

• Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів (620)
• Кличко відвідав 7 бригад на Донбасі та Харківщині та передав допомогу від громади Києва (490)
• Чи буде вода в кранах у рівнян? (108)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"