Разом з тим, ним часто користуються шеф-кухарі іменитих ресторанів, тому сьогодні ми вирішили поділитися цією хитрістю з вами.
Весь секрет полягає в часниковій олії
Перед тим як приступити до приготування смаженої картоплі, м’яса, курки або риби, налийте на розігріту сковорідку трохи олії.
Коли вона гарненько розжариться, додайте до олії пару очищених зубчиків часнику.
Коли гострий овоч трохи підрум’яниться, а кухня наповниться спокусливим ароматом, витягніть часникові часточки з сковороди, а олію, що залишилася використовуйте для подальшого готування.
Здавалося б, в цій дії немає нічого складного, проте смак готової страви поліпшується в кілька разів.
Крім часнику, в сковорідку можна додати пару гілочок чебрецю або розмарину. До речі, приготовану таким чином часникову олію можна використовувати не тільки для смаження, але і для заправки різних страв і соусів.
¤ Чим корисний часник?Ми звикли вважати часник спецією, але, насправді, цей овоч може принести величезну користь для здоров’я. Тільки треба вміти його правильно їсти....
| | ¤ Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянинаПравоохоронці вилучили у рівнянина пістолет Макарова, шість гранат й вісім запалів до них, чотири детонатори, три димові шашки та понад 850 патронів до різної зброї....
|
¤ Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу34-річна жителька Дубенського району побачила у соціальній мережі допис із інформацією про виплату, яку можна отримати від держави. Перейшовши за посиланням – вказала дані банківської картки, зокрема й CVV-код та пін-код....
| | ¤ НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування14 березня стартує реєстрація для проходження національного мультипредметного тесту в 2024 році. А основна сесія НМТ триватиме з 14 травня до 25 червня....
|
|