№1099 від 29.12.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Пісочне печиво з карамеллю в глазурі «Роше»Пісочне тісто: 150 г вершкового масла; 90 г цукру; 1 яйце; 270 г борошна; дрібка солі. Масло кімнатної температури збити з цукром, поступово додаючи яйце. Далі додати борошно, сіль. Замісити пісочне тісто. Залишити на пів години в холодильнику. Вирізати будь-якої форми печиво і випікати 15 хвилин при 160 °С. Карамель: 150 г цукру; 120 г вершків 33%; 70 г масла вершкового. Глазур «Роше»: 200 г чорного шоколаду 54%; 20 мл олії без запаху; 70 г подрібнених горіхів. Цукор розтоплюємо в сотейнику до бурштинового кольору. Додаємо масло і перемішуємо. В іншій ємності вершки доводимо до кипіння, але не кип’ятимо. Вливаємо їх цівкою в цукрову основу, перемішуємо лопаткою, маса почне шипіти, так і має бути. Вилити готову карамель у посуд і прибрати в холодильник до загустіння, в ідеалі – на ніч. Далі на печиво намазати карамель, накрити другим печивом, щоб вийшов сендвіч. Шоколад розтопити на водяній бані, додати олію, перемішати до однорідності, всипати подрібнені горіхи. Кожне печиво повністю занурити в глазур і викласти на пергамент. Готове печиво поставити в холодильник, щоб глазур схопилася і можна подавати.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |