№1105 від 16.02.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Як розм’якшити навіть найжорсткіше м’ясо – секрети досвідчених господарокПриготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків в кулінарії скаржаться, що виходить страва занадто жорсткою або сухуватою. Однак досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі домочадці просили добавки. Спосіб 1 Необхідно зробити маринад на основі мінералки. Тут все дуже просто. Досить просто залити свинину або яловичину, порізану порційними шматками, газованою водою і залишити в ній на 4 години. Тарілку при цьому бажано поставити на цей час в холодильник. Якщо хочеться отримати більш пряну страву, то можна покласти до м’яса цибулю, зелень і спеції. Спосіб 2 Також на пів години м’ясо слід залити фруктовою водою (сік лимона і апельсина, а також звичайна вода). В результаті продукт вийде неймовірно м’яким і ніжним. Спосіб 3 Цей варіант передбачає використання вина. Досить просто залити шматочки м’яса алкоголем на годину. Спосіб 4 Свинину або курку на пів години також можна залити соєвим соусом. Спосіб 5 Тут потрібно підготувати медичний шприц і зробити м’ясним шматочкам ін’єкції маринаду. Для приготування останнього слід змішати 250 мл кип’яченої води, половину столової ложки солі і ложки чорного перцю. Потім м’ясо на 4 години необхідно залишити в холодильнику.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |