Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1111 від 23.03.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Квітень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Для чого досвідчені господині додають крохмаль в фарш, готуючи котлети?

Для чого досвідчені господині додають крохмаль в фарш, готуючи котлети?

Для поліпшення смаку і якості приготованих котлет багато господинь використовують досить незвичайні інгредієнти, вибір яких часом дивує. Але варто зазначити, що таке відходження від класичних рецептів дозволяє домогтися відмінного результату. Так, наприклад, деякі додають крохмаль в фарш для котлет, отримуючи в результаті неймовірно смачну страву.

Якщо ви раніше не пробували використовувати цей інгредієнт, готуючи м’ясне, слід це виправити. Адже котлети зі звичайним картопляним крохмалем виходять пишнішими і соковитішими від класичних. Вони не втрачають форму і не розвалюються!

Відмінно замінює яйця

Картопляний крохмаль дозволить вам забути про додавання яєць. З таким компонентом котлети вийдуть значно повітрянішими. Все завдяки тому, що, на відміну від яєць, крохмаль не робить фарш важким і твердим. Він сприяє розширенню волокон м’яса. Тому котлети виходять дуже пишними. До того ж крохмаль служить відмінним сполучним інгредієнтом, що допомагає з’єднати інші інгредієнти в єдине ціле.

Дозволяє в рази довше зберігатися

Якщо ви хочете приготувати дуже велику порцію котлет, але переживаєте, чи не зіпсуються вони, використовуйте крохмаль. Завдяки йому ця м’ясна страва під час зберігання не стане жорсткішою. Котлети, перебуваючи в холодильнику, ще кілька днів будуть дуже м’якими і смачними. Адже крохмаль дозволить залишатися страві свіжою значно довше.

Покращує смак і якість

Такий інгредієнт допомагає котлетам не тільки довше зберігатися. Картопляний крохмаль покращує смак страви, роблячи її надзвичайно соковитою і смачною. Цей результат досягається за рахунок невеликого нюансу, про який знають далеко не всі. Річ у тім, що крохмаль не дозволяє витекти великій кількості м’ясного соку з котлет під час термообробки.

Замініть яйця, додавши замість них картопляний крохмаль. Так ваші котлети вийдуть чудово смачними, пишними і соковитими. Головне – додати потрібну кількість і не переборщити. Пам’ятайте, що на 500 г фаршу буде досить 2,5-3 ст. л. крохмалю. До того ж слід використовувати картопляний, а не кукурудзяний продукт.

23.03.2023


Переглядів: 709

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1216 від 02.04.2025p.




Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (22995)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (18902)
• Допомога під час карантину [967] (16060)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15866)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15564)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15474)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15394)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15332)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15328)
• Живи до ста! [965] (15268)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15206)
• Бюджет і ми… [965] (15165)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15061)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15046)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14888)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14828)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14614)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14527)

ТОП-15 свіжого номера:


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"