№1123 від 16.06.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Цибулева закуска до шашликуНа 4 порції: цибуля біла – 1 шт.; цибуля фіолетова – 1 шт.; помідор – 1 шт.; цедра лимона або лайма – 1/2 ч.л.; сік лимона або лайма – 1 ч.л.; сумах – 1 ч.л.; петрушка або кінза – 1 ст.л; оливкова олія – 1 ст.л.; гострий перець – 1/2 шт. (за смаком); чорний перець; сіль (якщо потрібно на свій смак). Цибулю ріжемо чвертькільцями, помідор – кубиками. Змішуємо всі інгредієнти та даємо настоятися 20 хвилин. Зручніше підготувати закуску перед тим, як м’ясо ставимо на вугілля, тоді якраз все встигне промаринуватися, але не підійде зайвою рідиною.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |