№1125 від 30.06.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Шоколадне пташине молоко2 білки в діжу Сироп: 130 г води; 5 г агару; 200 г цукру; 50 г інвертного сиропу. Крем: 200 г вершкового масла; 100 г згущеного молока; 30 г какао. Всі інгредієнти для масляного крему мають бути кімнатної температури, збиваємо їх до м’яких піків. Додати у воду агар, довести до кипіння, додати цукор із глюкозним сиропом, варити до 108-110°С. Білок збити до м’яких піків. Тонкою цівкою влити готовий сироп, збивати до збільшення маси в кілька разів. Додати масляний крем. Перемішати до однорідності, викласти в металеву рамку 18-20 см, розрівняти, накрити в контакт плівкою, прибрати в холодильник на стабілізацію на 4-5 годин. Потім обсипати какао, порізати порційно.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |