№1131 від 10.08.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Перепічка на йогуртіПриблизно на 8 шт діаметром 20см: 250 г натурального йогурта; 280 г борошна; 6 г розпушувача; 5 г солі. Замішуємо всі інгредієнти до однорідності і даємо відпочити хвилин 30. Тісто буде липкуватим, але борошна не досипаємо. Відпочивше тісто обминаємо, підкачуємо в кулю і ділимо на 8 частин. Кожну розкачуємо якнайтонше і відразу викладаємо на дуже розігріту суху сковорідку. Обсмажуємо з двох боків і викладаємо в пакет, який прикриваємо рушником, щоб наші перепічки на висохли. А потім робимо з них шаурму, гірос чи просто подаємо з хумусом, бабаганушем.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |