![]() |
№1132 від 18.08.2023p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Пиріг з персиками на сирному тістіНа 22см діаметром: борошно – 200 г; сир кисломолочний – 200 г; цукор – 80 г; вершкове масло – 120 г; яйця – 2 шт.; розпушувач –10 г; будь-які фрукти ~300 г. Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури. Сир і цукор пробиваємо блендером. Додаємо яйця, розтоплене вершкове масло, перемішуємо. Можна знову пробити блендером. До борошна додаємо розпушувач, добре перемішуємо і поступово вводимо основну масу. Тісто має вийти густе. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо тісто та розподіляємо по дну. Зверху викладаємо нарізані фрукти, трохи придушуючи. Відправляємо в духовку розігріту до 180°С на 30-35 хвилин. Орієнтуйтесь за своєю духовкою, готовність визначаєте на суху дерев’яну паличку. Готовий пиріг за бажанням присипаємо цукровою пудрою і подаємо.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |