Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1132 від 21.08.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Травень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Як правильно повісити карниз?

Як правильно повісити карниз?

Сучасний ритм життя залишає нам мінімум часу для того, щоб впоратися зі всіма дрібними ремонтами власною силою. Однак, знання основних навичок ремонту може суттєво зекономити ваш час та гроші, допомагаючи уникнути зайвих витрат на майстра.

Саме тут важливою стає наявність надійного джерела інформації, яке надасть вам необхідні поради та інструкції. Один із таких ресурсів - fix-master.kiev.ua.

На перший погляд монтаж карниза над віконним прорізом не представляє особливої складності. Але насправді, перш ніж повісити гардину на вікно, доведеться виконати об'ємний пласт підготовчих робіт — провести виміри, розрахувати навантаження, визначити матеріал, з якого виготовлена стіна, і продзвонити поверхню на предмет наявності прихованої електропроводки в місцях кріплення. Але навіть це ще не все! Зібравши конструкцію, її потрібно буде рівно встановити, попередньо зробивши розмітку. Зупинимося більш детально на всіх етапах,

Вибираємо карниз для штор

На ринку представлені трубні, каркасні, струнні і рейкові вироби, оснащені одноточковими або триточковими кріпленнями. Конфігурація і матеріал конструкції підбираються з урахуванням ваги фіранки і передбачуваного навантаження:

  • Пластикові. Пластик відмінно підходить для тюлі і легких гардин, але при навішуванні більш щільних полотен виріб може деформуватися, прогнутися або навіть лопнути;
  • Дерев'яний. Карнизи добре виглядають в класичних інтер'єрах і надають приміщенням наліт витонченого аристократизму. Такі планки здатні витримувати важку вагу, але їх потрібно кріпити тільки на посилені кронштейни;
  • Металевий. Надійні і довговічні карнизи — золота середина між ціною і якістю. Широкий асортимент виробів дозволяє підібрати модель, яка буде гармонійно поєднуватися з будь-яким інтер'єром і при цьому не перетягувати на себе увагу.

Визначившись з матеріалом вироби, потрібно уважно оглянути поверхню стіни біля вікна.

Вибираємо кріплення

Найчастіше несучі стіни виконані з панельних блоків, Піно-газобетону або пустотілої цегли. Кріплення підбираються в залежності від матеріалу:

  • Для бетонних поверхонь ідеально підходять класичні дюбелі з розпірними втулками;
  • Для піноблоків-конусоподібні пластикові кріплення з високою різьбою і великим кроком;
  • Для пустотілої цегли або гіпсокартону варто використовувати напрямні профілі, а при їх відсутності краще скористатися дюбель-втулками, в народі більш відомими, як «метелики».

Якщо ширина вікна менше 2 метрів, то досить зробити два отвори. Третя опора знадобиться тільки в тому випадку, коли довжина карниза варіюється в межах від 2 до 4 метрів.

Етапи робіт

Досвідчені майстри рекомендують починати роботи з монтажу карниза з розмітки поверхонь. Спочатку зберіть конструкцію і відкладіть її в сторону. Зробіть вертикальну насічку строго по центру вікна. Проведіть горизонтальну лінію по всій площині віконного отвору і відзначте місця майбутніх кріплень по попередньо зробленим вимірам або прикладіть зібране виріб до стіни. Переконайтеся, що в точках кріплення відсутня електропроводка. Для цього звіртеся зі схемою і технічною документацією або продзвоните поверхню індикаторною викруткою.

Приступайте до основних робіт:

  • Виготовте отвір в стіні, використовуючи перфоратор або ударну дриль. Подбайте про те, щоб пил не летіла в приміщення, і збирайте летить будівельне сміття в паперову кишеньку;
  • Забийте дюбелі або дюбель-втулки;
  • Прикрутіть монтажні пластини або шини до стіни;
  • Встановіть монтажні чашки і прикріпіть до них тримачі напрямних штанг;
  • Зафіксуйте планки гвинтами;
  • Насадите кільця або інші тримачі на пластину;
  • Змонтуйте торцеві заглушки.

На завершальному етапі перевірте конструкцію на стійкість і надійність кріплень.

Щоб повісити стельовий карниз для штор в кімнатах з натяжною або підвісною стелею, перевірте наявність заставних. При їх відсутності доведеться використовувати спеціальні Г-образні кронштейни.

Монтаж стельового багета вимагає більш ґрунтовної підготовки. Спочатку необхідно виготовити раму-тримач із закругленими краями з металевого профілю, встановити напрямні, після чого прикріпити конструкцію до стелі.

Помилки при монтажі можуть привести до обвалення вироби. Якщо ви не впевнені, що зможете повісити карниз на стіну самостійно, звертайтеся до послуг майстрів нашої компанії! Фахівці з багатим практичним досвідом використовують високоточне лазерне обладнання для проведення точних вимірів і професійний інструмент. Всі роботи виконуються за встановленою технологією.

fix-master.kiev.ua: Ваш помічник у дрібному ремонті

Сайт fix-master.kiev.ua - це онлайн-платформа, яка спеціалізується на наданні порад та інструкцій щодо дрібного ремонту в квартирі. Чи вам потрібно замінити кран, вирівняти полицю, встановити новий світильник або розібратися зі скрипучим стелажем - на цьому ресурсі ви знайдете відповіді на всі ваші питання.

Основні переваги fix-master.kiev.ua

  • Різноманітність матеріалів: Сайт містить багато корисних статей, інструкцій та порад з різних аспектів дрібного ремонту. Ви знайдете поради для різних видів робіт - від сантехнічних до електричних.

  • Крок за кроком: Кожна інструкція супроводжується докладним описом та зображеннями, що допоможуть вам зрозуміти, як правильно виконувати ремонтні роботи.

  • Матеріали та інструменти: Не тільки ви дізнаєтеся, як провести ремонт, але й отримаєте поради щодо необхідних матеріалів та інструментів. Це допоможе уникнути зайвих покупок та плутанини в магазині.

  • Економія коштів: Знання базових навичок ремонту дозволить вам вирішити багато завдань самостійно, що зекономить ваші кошти на зверненні до професіоналів.

  • Поради від експертів: Сайт співпрацює з досвідченими майстрами, які надають свої рекомендації та поради. Ви можете впевнено виконувати ремонт, отримавши якісну інформацію від фахівців.

  • Для кого підходить fix-master.kiev.ua

    Сайт fix-master.kiev.ua корисний для будь-якої аудиторії:

    • Для початківців: Якщо ви ніколи не робили ремонт самостійно, цей ресурс надасть вам відмінний стартовий набір знань та навичок.

    • Для досвідчених майстрів: Навіть якщо ви вже маєте досвід роботи з ремонтом, на сайті ви зможете знайти цікаві поради та нові підходи до вирішення завдань.

    Сайт fix-master.kiev.ua є незамінним джерелом інформації для всіх, хто цікавиться дрібним ремонтом в квартирі. Він забезпечує зрозумілі та доступні поради, допомагаючи вам самостійно впоратися з різноманітними завданнями та зекономити гроші на зверненні до професіоналів. Незалежно від вашого досвіду, на цьому ресурсі ви знайдете корисну та цінну інформацію для успішного дрібного ремонту у вашій квартирі.

    21.08.2023


    Версія для друку

    Коментарі (0):


    Система Orphus

    Додайте коментар:

    защитный код

    Анонсовані статті свіжого № 1169 від 15.05.2024p.
    ¤ 
    Погрожував револьвером священнику

    Погрожував револьвером священнику

    Інцидент стався першого травня близько 17 години у храмі на вулиці Соборна у Рівному....

    ¤ 
    Зіткнення мотоцикла з автомобілем

    Зіткнення мотоцикла з автомобілем

    Автопригода сталася третього травня близько 16:30 у селищі Соснове, що на Березнівщині....

    ¤ 
    Цього року стартує проєкт Фонду держмайна «Земельний банк»

    Цього року стартує проєкт Фонду держмайна «Земельний банк»

    Реалізація проєкту «Земельного банку» дозволить аграріям отримати доступ до ринку державних сільгоспземель через онлайн-аукціони в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі». Це забезпечить ринкову вартість оренди, яка буде залежати від розташування, якості ґрунту та наявності інфраструктури. Початкова ціна складатиме 12 % від нормативної грошової оцінки угіддя....

    ¤ 
    Кличко на саміті мерів: «Сильної, демократичної і безпечної Європи без України як рівноправного партнера бути не може»

    Кличко на саміті мерів: «Сильної, демократичної і безпечної Європи без України як рівноправного партнера бути не може»

    Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у саміті мерів, який відбувся у Парижі, разом з очільниками інших європейських міст. На саміті обговорили майбутнє Європи та загрози популізму для демократії. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі....





    Найпопулярніші статті:

    • Розшифровка аналізу крові: [841] (21373)
    • Як позбутися шпори на п’яті [850] (17498)
    • Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14693)
    • Допомога під час карантину [967] (14604)
    • Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14443)
    • Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14261)
    • Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14148)
    • 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14112)
    • У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14107)
    • Живи до ста! [965] (14075)
    • Бюджет і ми… [965] (14016)
    • Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (14015)
    • Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13891)
    • У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13797)
    • Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13790)
    • Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13722)
    • ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13344)
    • «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13321)

    ТОП-15 свіжого номера:

    • Кличко на саміті мерів: «Сильної, демократичної і безпечної Європи без України як рівноправного партнера бути не може» (712)
    • Хрумке кокосове печиво (74)
    • Кличко на саміті мерів: «Сильної, демократичної і безпечної Європи без України як рівноправного партнера бути не може» (73)
    • На Рівненщині вже визначили пункти тестування НМТ (67)
    • Зіткнення мотоцикла з автомобілем (66)
    • Цього року стартує проєкт Фонду держмайна «Земельний банк» (65)
    • Погрожував револьвером священнику (63)
    • Три симптоми на шкірі, які вказують на проблеми з печінкою (62)
    • Чому потрібно їсти редиску: чим корисний овоч для організму? (62)
    • 8 трав і прянощів, які можна вирощувати на підвіконні (61)
    • Як відтерти сліди скотчу зі скла та меблів без подряпин? (60)
    • Прості способи позбутися від комарів (59)
    • Напій, який зменшує тривожність і допомагає розслабитися (59)
    • Що буде з вашим кишківником, якщо їсти корицю щодня? (58)
    • Як обрати ідеальну електричну зубну щітку для здоров’я вашої посмішки? (58)

    
     Партнери 
     
    Перший інформаційний канал Інтерес .
     Газета 
     

    Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

    Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

    © 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


     Інформація 
     
    Головний редактор - Конєв В.Л.,
    тел.(098)0565477, (096)3950057

    Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

    Наші сайти:
    Pika.rv.ua
    АІ "Ракурс"