![]() |
№1139 від 06.10.2023p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Чому соняшникова олія стає каламутною і гіркою?Багато господинь намагаються віддавати перевагу якісній рослинній олії, щоб процес готування проходив без неприємних “сюрпризів”. Тому ми намагаємося вибирати продукт від перевірених виробників з гідною репутацією, які завжди готові запропонувати рослинну олію високої якості за оптимальною ціною. Однак через нетривалий період часу олія починає псуватися буквально на очах. Продукт стає каламутним, а в смаку з’являється відчутна неприємна гіркота. З чим це може бути пов’язано? Як виявилося, в таких трансформаціях олії винні ми самі. Якщо господиня не забезпечує якісне зберігання продукту, то олія починає втрачати свої якості. Небезпечно зберігати продукт на добре освітлених ділянках: сонячне світло є справжнісіньким ворогом олії. Не можна зберігати продукт і в холодильнику: на користь це йому не піде. Особливо в тому разі, якщо ви поставили пляшку не на полицю, а розташували в лотках дверцят техніки. При кожному відкритті холодильника створюється температурний перепад, що погіршує якість олії. Також не варто залишати олію поблизу від увімкнених батарей і поруч із плитою. Висока температура негативно позначається на властивостях продукту.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |