№1144 від 10.11.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Гарбузові завиванціТісто: 245 г гарбузового пюре; 2 яйця; 58 г води; 60 г м’якого вершкового масла; 500 г борошна; 30 г сухого молока; 15 г свіжих дріжджів; 45 г коричневого цукру; 10 г солі; 1 ч. л. кориці; 1/4 ч. л. меленого імбиру; 1/4 ч. л. меленої гвоздики (опціонально); трохи вершкового масла для змащування тіста. Начинка: 1 ст. л. кориці; 60 г коричневого цукру; 60 г цукру звичайного; родзинки, сушена журавлина за бажанням. Глазур: 115 г цукрової пудри; 2-3 ст.л. гарячого молока. Зі всіх інгредієнтів замісити м’яке еластичне тісто. Викласти в змащену олією миску, закрити плівкою, залишити на 1,5 год. Готове тісто обім’яти і розкачати в прямокутник 55х35 см. Змастити розтопленим вершковим маслом. Залишаючи краї, насипати суміш із кориці та цукру по всьому прямокутнику, залишивши верхній та нижній край чистими. За бажання посипати родзинками або журавлиною. Скачати у щільний рулет. Розрізати рулет на 12 шматочків. Викласти заготовки в змащену маслом жароміцну форму, залишаючи між булочками трохи місця. Залишити для підйому на 60-70 хвилин. Випікати при 190°С, 25-30 хвилин. Вийняти з духовки, дати постояти 5 хвилин, потім перевернути на решітку і охолодити. Після цього викласти у форму і полити глазур’ю.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |