Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1150 від 21.12.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Квітень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Які страви 100% зіпсує лавровий лист:

Які страви 100% зіпсує лавровий лист:

багато господинь припускаються помилки

Лавровий лист використовується у багатьох рецептах. Він надає стравам особливого смаку і запаху, а також має корисні властивості для здоров’я.

Однак не всі знають, що лавровий лист не підходить для всіх страв і може навіть зіпсувати їхній смак і аромат. У які страви не можна класти лавровий лист і чому?

Курячий та овочевий бульйон

На думку кулінарних експертів, лавровий лист не рекомендується додавати в курячий та овочевий бульйон.

Ці бульйони мають ніжний і легкий смак, який лавровий лист перебиває своєю гіркотою та різкістю. Лавровий лист також може надати бульйону неприємного кольору і запаху.

Рибний бульйон та рибні страви

Лавровий листок не поєднується з рибою, особливо якщо вона має гіркий присмак.

Лавр посилює гіркоту та заважає розкритися справжньому смаку та аромату риби. Якщо ви все ж таки хочете додати спецію в рибну страву, то робіть це в самому кінці і виймайте листочки через кілька хвилин.

Молочний суп

Молочний суп – делікатна страва, яка не терпить жодних сильних спецій. Лавровий лист може зіпсувати такий суп своїм гірким та терпким смаком, а також викликати згортання молока. Краще замінити лист на ванільний цукор чи корицю.

Грибний суп

Грибний суп не потребує додаткових спецій. Лавровий лист може заглушити смак і запах грибів, а також надати страві гіркоти та темного кольору. Краще додати до нього вершки, сметану чи зелень.

Так, лавровий лист дуже смачна спеція, але тільки якщо її правильно використовувати. Приправа добре підходить для густих супів, тушкованих та смажених м’ясних та овочевих страв, а також для заготовок на зиму.

21.12.2023


Переглядів: 495

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1216 від 02.04.2025p.




Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (22958)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (18859)
• Допомога під час карантину [967] (15827)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15827)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15524)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15439)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15358)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15294)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15289)
• Живи до ста! [965] (15230)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15170)
• Бюджет і ми… [965] (15131)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15018)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15010)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14853)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14796)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14550)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14488)

ТОП-15 свіжого номера:


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"