№1151 від 29.12.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Торт «Агнес Бернауер»На 5 коржів діаметром 18 см: білки – 210 г; цукор – 210 г; мигдальне борошно – 180 г; крохмаль кукурудзяний – 20 г; какао – 1 ст. л.; кориця – 1 ч. л.; мигдальні пластівці – 200 г. Разом з’єднати, просіяти та добре перемішати сухі інгредієнти – мигдальне борошно, какао та корицю. Білки кімнатної температури збити до пишної піни. Потім, не припиняючи збивання, поступово підсипати цукор. Збивати масу до щільного стану, значного збільшення в об’ємі. Додати крохмаль і перемішати міксером. Додати до збитих білків сухі інгредієнти та перемішати лопаткою до однорідного тіста. Щойно інгредієнти об’єдналися – готово. На пергамент відсадити з кондитерського мішка кола, діаметром 18 см, рівномірно розподілити тісто. Поверхню коржів посипати мигдальними пластівцями. Випікати коржі при температурі 170°С режим верх-низ близько 25 хвилин. Готові коржі акуратно відокремити лопаткою від пергаменту і залишити охолоджувати. Крем: молоко – 400 мл; міцна кава – 100 мл (або 500 мл молока + 3ст.л. розчинної кави); крохмаль кукурудзяний – 50г; цукор – 100г; жовтки – 5 шт.; масло вершкове –250 г. До жовтків додаємо крохмаль, цукор, 100мл молока від загальної маси, розмішати до однорідного стану. Молоко з кавою нагріваємо майже до кипіння, тоненькою цівкою вливаємо жовткову суміш і постійно помішуючи варимо крем до загустіння. Знімаємо з вогню, накриваємо плівкою в контакт і залишаємо охолоджуватися до кімнатної температури. Збиваємо масло до пухкої маси і в три прийоми вводимо наш крем. Ці маси мають бути однакової температури, щоб не розшарувалися. Перемазуємо коржі кремом, даємо йому охолодитися не менше 5 годин, тоді прикрашаємо мигдальними пластівцями.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |