№1152 від 12.01.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Десерт у склянці «Три шоколади»Перший шар: темний шоколад (54 %) – 70 г; молоко – 60 г; желатин 220 bloom – 5 г; вода – 30 г; вершки 33 % – 150 г. Другий шар: молочний шоколад – 70 г; молоко – 60 г; желатин 220 bloom – 6 г; вода – 36 г; вершки 33 % – 150 г. Третій шар: білий шоколад – 70 г; молоко – 60 г; желатин 220 bloom – 7 г; вода – 42 г; вершки 33 % – 150 г. Молоко нагріти до кипіння. Залити темний шоколад. Залишити на кілька хвилин і розмішати. Желатин залити водою. Дати йому пару хвилин набрякнути. Підігріти в мікрохвильовій печі 10 секунд, щоб він розплавився. Додати розтоплений желатин до шоколаду та змішати. Масі потрібно трохи охолонути. Тим часом збиваємо холодні вершки на мінімальній швидкості міксера у глибокій чаші до м’яких піків. Коли вершки стали трохи щільними, більше не треба збивати. Додати пару ложок вершків до шоколаду. Перемішати і повернути масу до вершків, що залишилися. Акуратно вимішати до однорідного стану. Взяти склянки. Залити перший шар на дно стаканчиків та прибрати в холодильник. Поки перший шар схоплюється в холодильнику, готуємо другий шар із молочним шоколадом. Робимо все те саме, збільшивши кількість желатину за рецептом. Розливаємо другий шар по склянках. Ставимо в холодильник, щоб мус схопився. Тим часом готуємо третій шар із білим шоколадом. Заливаємо третій шар і знову в холодильник на пару годин до повної стабілізації. Все готове, можна подавати!
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |