Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1164 від 04.04.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Травень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Як крохмаль допомагає досвідченим господиням в приготуванні страв?

Як крохмаль допомагає досвідченим господиням в приготуванні страв?

Крохмаль є одним з найрозповсюдженіших та найбільш важливих інгредієнтів в кулінарному світі. Від супів до соусів, від хліба до солодощів, його використання в кулінарії вражає своєю різноманітністю та значущістю. Давайте розглянемо, як крохмаль допомагає у кулінарних творіннях та які функції він виконує.

Всім відомо, що крохмаль здебільшого використовується для приготування киселю, але це далеко не єдина страва, де крохмаль виручить господарок.

1. Загущувач та зв’язуючий агент: Крохмаль використовується для загущення супів, соусів та емульсій. Він прекрасно впорається з рідинами, утворюючи густу консистенцію. Завдяки зв’язуючим властивостям крохмалю, його додають до десертів, щоб створити структуру та текстуру.

2. Покращення структури хлібних виробів: У хлібопекарній справі крохмаль грає важливу роль у формуванні структури хлібних виробів. Під час випікання крохмаль гелеутворюється, утримуючи воду та повітря у тісті. Це сприяє отриманню пухких та м’яких хлібних виробів.

Якщо ви вирішили випекти пиріг, млинці для торта, або просто булочки, то замінивши всього 10 % борошна на крохмаль, отримаєте пишний бісквіт, який довгий час залишиться м’яким. Це правило поширюється і на приготування тіста для млинців. Достатньо замістити крохмалем невелику частину борошна, і млинці будуть тонкими та еластичними.

3. Збереження соковитості при обсмажуванні та варінні: При обсмажуванні м’яса чи овочів, покриття їх крохмалем допомагає зберегти природну соковитість та смак. Крохмаль утворює бар’єр, що утримує вологу всередині, запобігаючи її втраті.

При приготуванні котлет замість яєць у фарш можна додати крохмаль, еквівалент одного яйця це дві столові ложки крохмалю. Котлети виходять дуже смачними і дуже рідко пригоряють, навіть якщо ви відволіклися від приготування їжі.

4. Основний інгредієнт у деяких десертах: У багатьох десертах, таких як пудинги, креми та запіканки, крохмаль виступає як основний інгредієнт. Він додає текстуру та пухкість, а також сприяє створенню ідеальної консистенції.

Крохмаль загущує всі типи рідин, тому чудово підійде, щоб надати густоту крему для торта, при цьому найкраще використовувати кукурудзяний крохмаль.

5. Застосування у фритюрі: Крохмаль використовується при паніруванні продуктів для фритюру. Він допомагає створити хрустку скоринку та утримує олію від поглинання продуктом, що забезпечує кращий результат при глибокому смаженні.

04.04.2024


Переглядів: 103

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1168 від 02.05.2024p.
¤ 
Прості звички для нормалізації рівня холестерину

Прості звички для нормалізації рівня холестерину

Про шкоду холестерину чули всі – він може стати причиною атеросклерозу та ниркової недостатності, підвищує ризики інсульту та інфаркту....

¤ 
Зіткнення мотоцикла із мікроавтобусом

Зіткнення мотоцикла із мікроавтобусом

Автопригода сталася близько 16 години 28 квітня між селами Яблунне та Велике Поле Рівненського району....

¤ 
Рівненщина отримала статус партнера Союзу балтійських міст

Рівненщина отримала статус партнера Союзу балтійських міст

Рівненська область стала партнером Союзу балтійських міст (UBC). Рішення прийняли під час останнього засідання об’єднання у Ризі. Про це повідомив голова Рівненської ОВА Олександр Коваль....

¤ 
В обласній «молодіжці» відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА»

В обласній «молодіжці» відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА»

У Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулося офіційне відкриття оновленого Молодіжного простору «НОТА», який діє в рамках програми «Молодь як провідник української національної ідентичності» – «Мріємо та діємо». Вона спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні та реалізується за підтримки іноземних партнерів IREX та USAID....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21296)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17420)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14634)
• Допомога під час карантину [967] (14554)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14384)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14205)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14084)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14051)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14050)
• Живи до ста! [965] (14021)
• Бюджет і ми… [965] (13960)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13953)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13833)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13737)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13734)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13670)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13287)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13262)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному територію медзакладів освітлять найсучаснішим обладнанням (115)
• Бамбл-тірамісу (55)
• Чому краще випікати паски в паперових формах, а не в металевих? (54)
• Прості звички для нормалізації рівня холестерину (49)
• Рівненщина отримала статус партнера Союзу балтійських міст (46)
• Зіткнення мотоцикла із мікроавтобусом (45)
• Фольга чи рукав: у чому запікати продукти, щоб було корисніше? (45)
• В обласній «молодіжці» відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА» (44)
• Несподіваний помічник у побуті (34)
• Смертельна автопригода у Рівненському районі (32)
• Мастопатія любить каву й шоколад (32)
• Перевозили деревину без документів (30)
• Якщо ви помітили зміни на обличчі (30)
• Як вдома можна визначити натуральність сиру – чи є в ньому крохмаль та «пальма»? (28)
• Що означають прикраси на пасці? (27)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"