Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1173 від 09.06.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Травень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Червень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс розваг

Чим змастити випічку, щоб отримати золотисту та глянцеву скоринку?

Чим змастити випічку, щоб отримати золотисту та глянцеву скоринку?

Змазування випічки збитим яйцем допомагає домогтися гарного кольору, глянцевого блиску. Але є й інші варіанти. Розповідаємо про найпростіші, найдоступніші та найефективніші способи.

Вода

Змазування водою надає випічці глянець. Цей варіант підходить для несолодких виробів і особливо актуальний для хліба з додаванням житнього борошна. Вироби, як правило, змащують водою одразу після закінчення випікання й іноді повертають у духовку ще на кілька хвилин. Зручніше навіть не змащувати, а розпорошувати воду з пульверизатора.

Молоко

Воно добре підходить для випічки, у тісті якої використовуються молочні продукти. Булочки, пироги та інші вироби змащують молоком відразу після випічки. Після цього вони стають м’якшими.

Вершкове масло або рослинна олія

Вони зроблять випічку більш апетитною і додадуть їй м’якості. Масло добре підходить для маложирного тіста. Використовуйте його після того, як вироби дістали з духовки, поки вони гарячі. Можна розтопити вершкове масло і наносити його пензликом або наколоти шматок холодного масла на виделку. Якщо у випічці немає продуктів тваринного походження або молочних, буде логічно замінити вершкове масло на рослинне.

Цукровий сироп

Підійде для булочок, здобних рулетів, солодких пирогів, кексів і подібної випічки. Вона стає блискучою, набуває більш яскравого кольору. При приготуванні сиропу для аромату і додаткового смаку можна додати стручок ванілі, цедру, зірочку бодяну або кілька коробочок кардамону, мигдалеву есенцію. Оскільки цукровий сироп липкий, на ньому добре тримається цукрова пудра.

Джем або конфітюр

Він менш липкий, ніж цукровий сироп, і надає домашній випічці професійного вигляду. Важливо, щоб джем або конфітюр був нейтрального кольору, з не дуже яскравим смаком. Підійде, наприклад, абрикосовий, персиковий, апельсиновий. Попередньо його розводять із водою і нагрівають. Змащують гарячу, теплу або повністю остиглу випічку. Потім можна поставити її в духовку на кілька хвилин, щоб покриття підсохло.

Крохмальний кисіль

Може бути будь-яким – картопляним, кукурудзяним, рисовим. Випічка після змащування набуває красивого глянцевого блиску, який проявляється після охолодження. Що густіший кисіль, то товщим виявиться його шар, і сильнішим буде глянець.

09.06.2024


Переглядів: 461

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1225 від 18.06.2025p.
¤ 
Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»

Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»

Початок літа вже традиційно є «дитячим». Це не дивно, оскільки закінчується навчальний рік у школах і починаються літні канікули.

Найкращого часу для дитячих розваг важко знайти. На жаль, саме дитячих літніх заходів в нас проводиться, на думку автора, замало, і це погано. Діти найбільше потребують позитивних емоцій, особливо в такий важкий час. Але є люди, які постійно працюють для того, аби малечі та підліткам влаштовувати святковий настрій. І роблять вони це дуже вдало....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (23301)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (19240)
• Допомога під час карантину [967] (16374)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (16146)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15878)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15766)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15714)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15687)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15676)
• Живи до ста! [965] (15569)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15518)
• Бюджет і ми… [965] (15452)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15388)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15350)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (15173)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (15128)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14962)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14830)

ТОП-15 свіжого номера:

• «Це відзнака всього народу України», – Кличко у Франкфурті отримав престижну премію за права людини (1166)
• Група «Гюрза» отримала чергову автівку для бойових завдань від волонтерів «Української команди» (1073)
• ChampionCasino — Ліцензована Платформа для Українських Гравців (1061)
• Вартість манікюру: що входить у послугу та як не переплатити (293)
• Як знайти якісні курси англійської мови: універсальні поради для вибору (277)
• Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…» (208)
• Ексклюзивний Верифікаційний Бонус ChampionCasino - Дізнаємося Деталі (168)
• Векторна чистка зубів щадний спосіб догляду за яснами (114)
• Ремонт квартир під ключ: переваги та особливості (111)
• Бізнес англійська чому це ключ до міжнародної кар'єри (107)
• У Рівному консультуватимуть фахівці Інституту серця МОЗ України (79)
• Віталій Кличко передав на фронт ще 2400 дронів та 5 вантажівок (77)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"