Овочі вимиваємо, обсушуємо. Кабачки обрізаємо по краях, не очищаючи, нарізаємо кубиками. Викладаємо в каструлю кабачки, заливаємо 1 л води, додаємо 1/4 ч. ложки солі, доводимо до кипіння і тримаємо хвилин 5-7.
Цибулю очищаємо, нарізаємо чвертькільцями. Моркву натираємо на великій тертці. У сковороді на середньому вогні розігріваємо вершкове масло та олію. Викладаємо в сковороду цибулю та моркву, смажимо, помішуючи, до золотистого кольору, приблизно 8-10 хвилин. Обсмажені овочі перекладаємо в каструлю, варимо ще 5 хвилин. Плавлений сир натираємо на великій тертці. Викладаємо сир у каструлю з овочами. Варимо помішуючи до розчинення сиру приблизно 7 хвилин.
Погружним блендером пробиваємо суп. Якщо на ваш смак суп вийшов густуватим, його можна розбавити вершками 10 % і знову довести до кипіння. У суп-пюре додаємо каррі та мелений перець, досолюємо за смаком.
Подаємо суп до столу, додавши петрушку до кожної порції. Ще смачно додати гарбузове насіння, сухарики з білого хліба, чипси з бекону.