![]() |
№1179 від 19.07.2024p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Як правильно заварювати зелений чай у пакетиках?Багато хто вважає, що в пакетованому чаї немає тих смаку і користі, які є в розсипному завареному. Але якщо правильно заварювати зелений чай у пакетику, то можна також отримати корисний напій. Фахівці зазначають, що смак і якість залежать не тільки від типу чаю, а й від якості води, а ще посуду, в якому заварюється напій. Ще дуже важливий метод заварювання. Для заварювання пакетованого чаю краще використовувати фільтровану воду, а сам чай варто купувати відомих марок. Що стосується посуду, то краще віддавати перевагу порцеляні або кераміці: вони відмінно тримають тепло, дозволяючи напою довше залишатися гарячим. Зазначається, що для кожного виду чаю потрібна особлива температура води. Для чорного підійде 100 градусів, а ось для зеленого або трав’яного достатньо буде 70-80 градусів.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |