№1187 від 12.09.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Корисні сторони розчинної кавиКава швидкого приготування дозволяє отримати філіжанку ароматного напою за лічені хвилини. Проте, деякі експерти вважають цей напій небезпечним для здоров’я. Дізнайтеся, в чому користь та шкода розчинної кави, щоб зробити правильні висновки. Виробництво розчинної кави У процесі виробництва розчинної кави кавові зерна піддаються обсмаженню та подрібненню. Після варіння суміш висушують під високим тиском. Внаслідок цього процесу виходять гранули. При тривалому виварюванні концентрація корисних речовин та хімічних сполук різко знижується. Тому позитивна дія напою на організм людини зменшується. Позитивні властивості У складі кави швидкого приготування міститься мінімальна кількість кафестолу, що призводить до утворення бляшок у судинах. При приготуванні кави в турці кількість кафестолу підвищується у кілька разів. Розчинний напій, як і зерновий, має ефект бадьорості, попри менший вміст кофеїну. Негативний вплив Шкода розчинної кави багато в чому залежить від частоти її вживання. Негативний вплив на організм надаватиме неякісний напій сумнівного бренду.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |