Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1188 від 19.09.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Серпень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Вересень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Чому варто обсмажувати рис перед варінням?

Чому варто обсмажувати рис перед варінням?

Обсмажування рису перед варінням допомагає зробити його більш розсипчастим та ароматним. У процесі обсмажування рисинки покриваються тонкою олійною плівкою, завдяки чому вони не злипаються і залишаються окремими після варіння. Це особливо важливо для таких страв, як плов, де потрібен розсипчастий рис.

Крім того, обсмажений рис набуває приємного горіхового аромату, який надає страві більш насиченого смаку. Однак, важливо враховувати, що цей метод підходить не для всіх видів рису та страв. Наприклад, для приготування каші чи суші, де потрібний липкий продукт, обсмажування не підійде. Також круглозерні сорти рису не рекомендується смажити, тому що вони все одно залишаться м’якими та липкими після варіння.

Як правильно обсмажувати рис?

Щоб досягти ідеального результату, виконайте наступні кроки.

Промивання рису: перед обсмаженням ретельно промийте продукт під холодною водою, щоб видалити зайвий крохмаль. Це запобігатиме злипанню зерен при обсмажуванні та варінні.

Підготовка до обсмажування: після промивання дайте рису повністю висохнути. Для цього можна відкинути його на друшляк і дати стекти воді.

Процес обсмажування: розігрійте сковорідку і додайте трохи олії. Викладіть рис рівним шаром і обсмажуйте на середньому вогні, регулярно помішуючи. Рис має стати напівпрозорим, сухим та злегка золотистим. Цей процес займає лише кілька хвилин.

Варіння рису: після обсмажування залийте рис окропом або перекладіть у каструлю з окропом. Варіть на середньому вогні до готовності (приблизно 15-20 хвилин). Соліть рис на початку варіння, щоб він рівномірно ввібрав сіль.

Варіації обсмажування рису

Обсмажувати рис можна не тільки на олії. Ви можете обсмажити його на сухій сковороді, щоб посилити горіховий аромат. Також можна додати в процесі обсмажування овочі, такі як цибуля, морква або болгарський перець, для збагачення смаку та надання страві більшої насиченості.

19.09.2024


Переглядів: 52

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1188 від 25.09.2024p.
¤ 
Як не допустити дефіциту заліза?

Як не допустити дефіциту заліза?

Людина йде розбиратися зовсім з іншою ситуацією здоров’я, але в результаті отримує цілком обґрунтовану та здорову рекомендацію обов’язково компенсувати дефіцит заліза – як одну із глибинних причин проблеми....

¤ 
Слідчі встановлюють обставини загибелі тракториста

Слідчі встановлюють обставини загибелі тракториста

Поліцейські попередньо встановили, що 58-річний житель села Борове Вараського району, виконуючи господарські роботи в полі, не впорався з керуванням трактора та з’їхав у меліоративну канаву. Тіло водія виявили місцеві жителі та витягнули на поверхню....

¤ 
У Рівному розпочали впровадження електронного квитка

У Рівному розпочали впровадження електронного квитка

У Рівненській міській територіальній громаді розпочали процес впровадження електронного квитка у громадському транспорті міста....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (22077)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (18118)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15199)
• Допомога під час карантину [967] (15120)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14926)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14780)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14689)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14644)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14639)
• Живи до ста! [965] (14605)
• Бюджет і ми… [965] (14537)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (14533)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (14409)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (14345)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14274)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14218)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13851)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13830)

ТОП-15 свіжого номера:

• У госпіталі буде новий реабілітаційний корпус, (261)
• Що любить пшоняна каша? (55)
• Як не допустити дефіциту заліза? (54)
• У Рівному розпочали впровадження електронного квитка (54)
• Чому варто обсмажувати рис перед варінням? (52)
• Слідчі встановлюють обставини загибелі тракториста (52)
• Як за 5-10 хвилин позбутися слідів скотчу та наклейок? (51)
• Салат «Ацецилі» (49)
• Розчинна кава: (48)
• Автопригода у Рівненському районі (46)
• Викрав гроші та поїхав розважатися (46)
• Закачувати не буде: (45)
• Не потрібно викидати висохлі вологі серветки: є простий спосіб їх «реанімувати» (45)
• Не поспішайте викидати після обрізки квітки герані (44)
• Які сидерати можна сіяти восени після збирання врожаю, щоб підвищити родючість і придушити бур’яни? (42)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"