![]() |
№1190 від 04.10.2024p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Крем-суп з гарбуза та грушіНа 4 порції: гарбуз – 600 г; цибуля – 1 шт; часник – 2 зубчики; груша – 1 шт; вершкове масло – 40 г; вершки 20% – 150 мл; мускатний горіх – щіпка; сіль та перець за смаком; вершки та сир Дорблю для подачі. Гарбуз нарізаємо однаковим кубиком і обсмажуємо на маслі з цибулею та часником до злегка рум’яного кольору, потім додаємо грушу і обсмажуємо протягом 3-х хвилин. Додаємо вершки, робимо мінімальний вогонь, накриваємо кришкою і томимо 15 хвилин. Поміщаємо все в блендер, додаємо до смаку мускатний горіх, сіль та перець, пробиваємо до шовковистої маси. Для подачі додаємо жирні вершки та сир Дорблю, трохи зелені за смаком.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |