№1191 від 10.10.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Японський панкейк-суфлеНа 1 порцію: яйця – 2 шт.; молоко – 30 мл; борошно – 40 г; мед – 1ст.л.; цукор ванільний – 10г; лимонний сік – 1ч.л.; сіль – 0,5ч.л.; вершкове масло – 10г. Все, крім білків і цукру, змішати в мисці. Білки з цукром збити в стійку піну та вмішати в тісто. Форму маслом замазати і випікати хвилин 20, до проби на суху паличку. По середині, хвилин через 10 після початку випічки, треба зробити надрізи, щоб краще пропеклося. Після закінчення випічки у розріз кладемо вершкове масло. Подаємо відразу з ягодами та медом, а можна просто присипати цукровою пудрою, оскільки сам панкейк помірно солодкий.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |