Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Березень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Їсти, щоб жити Згадайте про куліш
Ще задовго до поширення на городах картоплі українці їли різні каші, зокрема куліш. Колись наші предки не знали, що таке гастрит та знижена кислотність, бо залюбки наминали пшоняну кашу. Шлунок гарно засвоює та перетравлює куліш. Так само, як і всіляку городину зеленого кольору. У давнину в супи та борщі, особливо в зелений, додавали кріп, кульбабу, цикорій, грицики, петрушку, мокрець, шпинат, ревінь і, звісно ж, щавель.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 16.04.2025p. |
|