Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №312 від 04.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Готуйте з нами

У грибний сезон

Гриби - це особливий, смачний і поживний продукт, що заслуговує ретельної уваги від кулінарів. Гриби можна засушити, засолити, замаринувати, але так хочеться просто зараз, поки вони свіжі, їх якось смачно приготувати!

Борщ з грибами

Необхідні продукти: гриби - 300 гр, ріпчаста цибуля - 1 шт., буряк варений - 2 шт., картопля - 4 шт., морква - 1 шт., вершкове масло - 1 ст. ложка, томат-пюре - 1 ст. ложка, бульйонні кубики грибні - 4 шт., вода - 1 1/4 л, спеції - за смаком, сметана - 3 ст. ложки, зелень петрушки подрібнена - 2 ст. ложки.

Буряк наріжте соломкою, картоплю - брусочками. Гриби, цибулю і моркву наріжте соломкою, спасеруйте на олії, додайте томат-пюре і пасеруйте ще 3 хвилини. З бульйонних кубиків приготуйте бульйон.

У киплячий бульйон покладіть картоплю, поваріть ще 8-10 хвилин, потім додайте пасеровані гриби з овочами, буряк, спеції і варить ще 15 хвилин.

При подачі покладіть в борщ сметану та зелень.

Білі гриби в олії

Необхідні продукти: білі гриби, рослинна олія, вершкове масло.

Гриби промити. Обсушити, обсмажити в рослинній олії до напівготовності, остудити. Підготовлені гриби перекласти капелюшками нагору в банки, заливаючи кожний ряд розтопленим вершковим маслом, лишити так на кілька годин. Потім банки закрити поліетиленовими кришками і зберігати в холодному місці.

Перед подачею гриби просмажити до готовності.

“Синьйор помідор”

Необхідні продукти: помідори - 4 шт., гриби - 300 гр, сирок плавлений м’який - 200 гр, масло вершкове - 60 гр, перець солодкий червоний - 2 шт., перець запашний горошком - 8 шт., перець червоний мелений, сіль до смаку, зелень кропу.

У помидорів зрізати верхівки, вийняти м’якуш. Гриби відварити, остудити і разом із солодким перцем пропустити через м’ясорубку. Додати сир, масло, м’якуш помідорів, сіль, мелений перець і збити у масу.

Приготовленим паштетом наповнити кожен помідор так, щоб маса піднімалася над помідором (це - “голова”). “Носи” зробити з половинок оливок, зеленого горошку або дрібних помидорів, “вуса” - із гілочок кропу, “очі” - із горошин запашного перцю. “Синьйори” розставити на блюді, надіти на них “капелюхи” із зрізаних верхівок помидорів, прикрасити зеленню.

“Сендвіч” з грибами

Необхідні продукти: гриби - 800 гр, ріпчаста цибуля - 2 шт., вершкове масло - 50гр, сметана - 4 ст. ложки, картопля - 4 шт., рослинна олія - 4 ст. ложки, зелень кропу подрібнена - 2 ст. ложки, крохмаль - 1 ст. ложка, перець чорний мелений , сіль-за смаком.

Гриби відваріть і наріжте шматочками. Цибулю наріжте півкільцями, обсмажте на вершковому маслі до золотавого кольору, покладіть гриби і смажте до готовності. Посоліть, поперчіть, додайте зелень і сметану.

Картоплю наріжте тонкою соломкою, посоліть, змішайте з крохмалем і спечіть на рослинній олії 8 коржів. Викладіть на блюдо 4 коржі, розкладіть на них гриби в сметані і накрийте картопляними коржами, що лишились.

04.10.2007


Переглядів: 791

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21188)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17330)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14561)
• Допомога під час карантину [967] (14484)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14321)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14135)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14008)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13980)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13972)
• Живи до ста! [965] (13954)
• Бюджет і ми… [965] (13890)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13882)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13757)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13667)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13661)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13609)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13218)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13193)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (541)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (73)
• Тонкощі заварювання кави (68)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (68)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (68)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (65)
• Небезпека вологих серветок (63)
• Часникові стрілки корисніші за часник (62)
• Особливості вживання видів води (61)
• Пиріг «Чорний ліс» (61)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (60)
• А ваш шампунь безпечний? (58)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (57)
• Нецукровий діабет (54)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (50)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"