300 г свіжої петрушки (зелень та коріння) залити 2 л доброго білого вина, півгодини проварити, додати по 3 ст. ложки яблучного оцту та меду, трохи спецій - кориці, ванілі, імбиру.
Готовий відвар розлити у пляшки й пити як аперитив маленькими порціями, тричі на день перед вживанням їжі. Це гарний та помічний засіб при набряках, викликаних поганою роботою серця, при загальній слабкості та при пітливості.
Головний редактор - Конєв В.Л., тел.(098)0565477, (096)3950057
Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється