Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №418 від 15.10.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Червень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Липень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#День працівників харчової промисловості

ВАТ “Поліссяхліб”: “Для людей, як для себе”

ВАТ “Поліссяхліб”: “Для людей, як для себе”

Найкращий у світі запах - запах свіжоспеченого хліба. Недарма кажуть, що немає нічого смачнішого за хліб, коли ти голодний, та за воду, коли дошкуляє спрага.

Відкрите акціонерне товариство “Поліссяхліб” засноване 29 грудня 1990 року. Відтоді воно охоплює понад 20 відсотків ринку хлібо-булочних виробів Рівненської області. На сьогоднішній день це - компактне і водночас широкопрофільне підприємство.

Виробництво якісної продукції потребує насамперед сучасного технологічного устаткування. Тому, застосовуючи найкращі традиції технологій хлібопечення, тут забезпечується виготовлення хліба найвищої якості.

Підходячи до своєї справи з неабиякою відповідальністю, працівники хлібозаводу керуються своїм постійним кредо: “Порядність, надійність і професіоналізм”. І не дивно, що така віддана праця дає найкращі результати, адже саме ВАТ “Поліссяхліб” залишається лідером на ринку харчової промисловості нашої області.

Підприємство дає стовідсоткову гарантію свого якісного продукту. Уся продукція підприємства виготовляється з натуральної сировини і не містить синтетичних домішок та консервантів. Найменування хлібо-булочних виробів ВАТ “Поліссяхліб” - це понад 40 класичних і особливих сортів хліба та більше 30 різновидів здобних виробів, випечених за кращими традиціями і рецептами. Щодоби до людей на стіл направляють близько 20 тонн продукції. Адже цей кругленький, запашний буханець з житнього борошна, який від діда-прадіда є символом України, і без якого не можна уявити нашого з вами життя, є ще й обов’язком кожного працівника підприємства.

Для людини, яка вперше побачила, яким чином виготовляється хліб, ця процедура стала справжньою дивиною. Скільки ж треба прикласти зусиль і старань, щоб ми мали змогу насолоджуватися його неперевершеним смаком! Хоча технологічні лінії дуже схожі між собою, проте “рецепти” приготування батона й “чорного” хліба досить різні. Для батонів, наприклад, потрібно пшеничне борошно вищого ґатунку, а для “чорного” хліба використовують 50 на 50 відсотків житнє борошно та пшеничне - першого або другого гатунку.

“Крім того, у кожного виду тіста є певні властивості, котрі свідчать про його якість і готовність до випікання - показники кислотності, вологості та температура бродіння. Всі ці параметри перевіряють на місці - в лабораторії. І лише після перевірки тісто вирушає до печі”, - розповідає головний технолог підприємства Вікторія ГАЛЯНТ.

Та це ще не кінцева подорож тіста. Далі воно зустрічається із тістоподільною машиною. Пізніше воно подається у спеціальну шафу, де при температурі 30-35 градусів підходить. Згодом напівготовий продукт попадає до печі. І, нарешті, випікання, яке триває в середньому до 40 хвилин.

Далі на хліб чекають різальна і пакувальна машини. Потім теплий і духмяний хліб потрапляє до нас із вами, - його до місць реалізації доставляють понад двадцять спеціальних автомобілів підприємства.

Починаючи з 2002 року ВАТ “Поліссяхліб” розпочало виробництво ще й безалкогольних напоїв, асортимент яких налічує 22 види води, з них три - соковмісні. Свердловина, з якої видобувають воду для напоїв, розташована на території заводу. Цех продтоварів займається не лише розливом води, а й фасуванням круп та борошна.

“Після досліджень Одеського науково-дослідного інституту завод отримав санітарно-гігієнічний висновок - вода належить до складного катіонового складу, тобто, сприяє лікуванню захворювань кишково-шлункового тракту”, - пояснює начальник цеху продтоварів Світлана ОВСІЙЧУК. Розлив води здійснюється у тари ємністю від 0,5 до двох літрів. За добу зі свердловини видобувають близько 20 тонн води.

Після маркетингового моніторингу, який проводили протягом семи років, отримано позитивні відгуки від споживачів. Більшість із них зазначають: “Вода виробництва ВАТ “Поліссяхліб” має чудові смакові якості та доступну ціну”. Також на полицях рівненських магазинів ви зможете придбати сухий квас та панірувальні сухарі, тієї ж високої якості того ж таки підприємства.

Тепло і затишно у цехах ВАТ “Поліссяхліб”, мабуть, не лише від печей, а й від дружнього колективу. “Всі наші працівники є справжніми дипломованими фахівцями своєї справи. Кожен пройшов спеціальну підготовку у відповідних вищих навчальних закладах харчової промисловості. Все тут на найвищому і найдосконалішому рівні. Працівники у білих халатах, всюди чисто і охайно. Та й всі ми - наче одна велика і дружня родина, адже працюємо тут від початку створення заводу”, - розповідає начальник цеху ВАТ “Поліссяхліб” Валентина ЛІХАЧОВА. Тож не є дивиною, що гарантом найвищої якості виробів хлібозаводу є його колектив, що володіє передовими технологіями та керується гаслом: “Для людей, як для себе”.

Працівники ВАТ “Поліссяхліб” свято бережуть набутий досвід хлібопечення, відновлюють давні рецепти та кетується створюють нові смакові шедеври, які щороку отримують відзнаки незалежних експертів і нагороди різноманітних конкурсів.

15.10.2009Алла БІДЮК


Переглядів: 1458

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1225 від 04.07.2025p.
¤ 
Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»

Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»

Початок літа вже традиційно є «дитячим». Це не дивно, оскільки закінчується навчальний рік у школах і починаються літні канікули.

Найкращого часу для дитячих розваг важко знайти. На жаль, саме дитячих літніх заходів в нас проводиться, на думку автора, замало, і це погано. Діти найбільше потребують позитивних емоцій, особливо в такий важкий час. Але є люди, які постійно працюють для того, аби малечі та підліткам влаштовувати святковий настрій. І роблять вони це дуже вдало....

¤ 
Літо, сонце і гори: тридцять восьма поїздка церкви «Христос є відповідь» у Карпати

Літо, сонце і гори: тридцять восьма поїздка церкви «Христос є відповідь» у Карпати

Діяльність церкви «Христос є відповідь» настільки різнопланова, що писати про неї можна дуже і дуже багато. Але є напрямок, який сам по собі є унікальним. Це кількаденні поїздки в Карпати, які дають можливість їх учасникам не просто відпочити в горах, що саме по собі є задоволенням та користю, а й отримати новий стимул для життя.

Ініціатор та організатор поїздок пастор Тарас Сень дуже гарно та змістовно описує ці поїздки. Цього літа, з 16 по 20 червня, відбувся перший літній виїзд до Карпат, організований церквою «Христос є відповідь». Про те, як він пройшов, автор попросив розповісти Тараса Сеня....

¤ 
У двох медичних закладах Рівненщини діє електронна черга на безоплатну заміну суглобів

У двох медичних закладах Рівненщини діє електронна черга на безоплатну заміну суглобів

На Рівненщині діє електронна черга на безоплатне ендопротезування – хірургічну заміну пошкодженого суглоба (здебільшого кульшового або колінного) штучним імплантом.

Ця послуга доступна у межах програми медичних гарантій у закладах, які мають договір з Національною службою здоров’я України....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (23348)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (19284)
• Допомога під час карантину [967] (16414)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (16178)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15911)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15805)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15757)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15726)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15720)
• Живи до ста! [965] (15605)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15558)
• Бюджет і ми… [965] (15485)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15422)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15392)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (15206)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (15163)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14993)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14867)

ТОП-15 свіжого номера:

• «Це відзнака всього народу України», – Кличко у Франкфурті отримав престижну премію за права людини (1194)
• ChampionCasino — Ліцензована Платформа для Українських Гравців (1157)
• Група «Гюрза» отримала чергову автівку для бойових завдань від волонтерів «Української команди» (1109)
• Віталій Кличко передав допомогу від столичної громади двом військовим підрозділам – понад 2300 дронів та системи РЕБ (952)
• У двох медичних закладах Рівненщини діє електронна черга на безоплатну заміну суглобів (486)
• Ексклюзивний Верифікаційний Бонус ChampionCasino - Дізнаємося Деталі (337)
• Вартість манікюру: що входить у послугу та як не переплатити (328)
• Як знайти якісні курси англійської мови: універсальні поради для вибору (308)
• Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…» (240)
• УДАР запропонував законопроєкт, який захищає демократію на рівні місцевого самоврядування (171)
• Векторна чистка зубів щадний спосіб догляду за яснами (151)
• Бізнес англійська чому це ключ до міжнародної кар'єри (139)
• Ремонт квартир під ключ: переваги та особливості (139)
• У Рівному консультуватимуть фахівці Інституту серця МОЗ України (125)
• Віталій Кличко передав на фронт ще 2400 дронів та 5 вантажівок (116)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"