Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №855 від 05.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Травень 2021p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Червень 2021p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Новини Рівне

#Ракурс розваг

Рецепти глазурі, яка прикрасить вашу паску

Рецепти глазурі, яка прикрасить вашу паску

Звичайно ж, кожній господині хочеться зробити Великодній стіл красивим. А без смачної паски в глазурі це навряд чи можливо, тому рецепти її приготування вам обов’язково знадобляться. Тож, щоби ваша паска була святковою, оригінальною та смачною, ми пропонуємо вам кращі рецепти для приготування глазурі.

Традиційна глазур

Інгредієнти:

100 г цукрової пудри,

2 білки,

1 чайна ложка лимонного соку,

30 г кулінарної посипки.

Приготування:

Відділіть білки від жовтків. За допомогою міксера збийте білки з лимонним соком. До суміші додайте цукрову пудру та продовжуйте збивати до утворення густої щільної піни. Верхівку паски змажте глазур’ю. Зачекайте, поки глазур трішки підсохне. Прикрасьте паску кулінарною посипкою.

Шоколадна глазур з горіхами

Інгредієнти:

150 г цукрової пудри,

7 столових ложок молока,

100 г білого або чорного шоколаду,

50 г вершкового масла,

1 ч ложка крохмалю,

4 ст ложки какао-порошку,

50 г грецьких горіхів.

Приготування:

До цукрової пудри додайте молоко, змішайте і підігрійте на невеликому вогні, доводячи до кипіння. Потерти туди шоколад і масло до повного розчинення. Потім всипати крохмаль і какао-порошок, ретельно вимішати до однорідної маси. Трохи схолодити і обмастити верхівку паски. І лише потім посипати паску подрібненими горіхами.

Глазур «Хрустке безе»

Інгредієнти:

2 білки,

200 г цукрової пудри,

2 ч. ложки лимонного соку.

Приготування:

Потрібно збити 100 г цукрової пудри з білками до густої піни. На застелене папером для випічки деко, за допомогою кулінарного мішечка викласти білкову суміш. Безе випікати півтори години у духовці при температури 100 °C. Решту пудри змішати з лимонним соком, змастити цією глазур’ю поверхню паски і, поки не застигла, зверху викласти хрусткі безе.

Лимонна глазур

Інредієнти:

білок 1 яйця,

400 г цукрової пудри,

одна столова ложка лимонного соку.

Приготування:

Білок збити міксером на невеликій швидкості, поступово збільшуючи її. Коли збитий білок не буде виливатися з миски, поступово додавати по чайній ложці цукрову пудру, інтенсивно збиваючи суміш до густої консистенції. Потім додати лимонний сік і знову збивати з півхвилини. Готову глазур нанести на поверхню пасок. Щоб глазур застигла, паски можна поставити в духовку, розігріту до температури 100-120 °С.

Масляна глазур

• 125 г (1/2 чашки) розм’якше­ного несоленого вершкового масла

• 225 г (2 чашки) просіяної цукрової пудри

• 10 мл (2 ч. л.) молока

• 5 мл (1 ч. л.) ванільної есенції

Покладіть масло в миску і збийте його міксером в пухку масу. Підмісіть до масла цукрову пудру, молоко і ванільну есенцію. Збивайте масу, поки вона не стане однорідною. Рівним шаром нанесіть глазур на паску металевим ножем-лопаткою (шпателем).

Фруктова глазур

• 1 яєчний білок,

• 1, 2 ст. цукрової пудри,

• 5 ст. л. натурального ягідного сиропу.

З білків і цукрової пудри приготувати міцну піну. Додати сироп і перемішати.

Вершково-ірисова глазур

• 250 г твердих ірисок,

• 60 г вершкового масла,

• 1/3 ст. вершків,

• 3 ст. л. цукрової пудри.

У розтоплену суміш з масла та вершків додати іриски і цукрову пудру. Варити на повільному вогні до отримання однорідної суміші.

Глазур для паски з білого шоколаду

• 1 плитка білого шоколаду

• 0, 5 банки згущеного молока,

• харчові барвники - за бажанням

Приготування:

Шоколад розтопити на водяній бані, додати згущене молоко, барвники.

Штучні барвники можна замінити натуральними: куркумою, ягідним соком.

Глазур-маршмелоу

1 ч. л. желатину залити 2 ст. л. холодної води, залишити на 5 хвилин

1 скл. (200 мл) цукру залити 4 ст. л. води і поставити на маленький вогонь, помішуючи, поки цукор не розчиниться.

В гарячий сироп викласти желатин, перемішати та одразу збивати міксером на найбільшій швидкості приблизно 3 хвилини. Вийде гарненька біла глазур!

Найголовніше! Вона дуже швидко застигає, тому краще все робити дуже швидко, поки не застигло.

05.04.2018


Переглядів: 690

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1020 від 17.06.2021p.
¤ 
Верес завершує сезон перемогою у Горішніх Плавнях!

Верес завершує сезон перемогою у Горішніх Плавнях!

Навіть на фоні відсутності турнірної мотивації, психологічної втоми від важкого сезону та без можливості кадрової ротації Верес здобув переконливу перемогу над Гірником-Спорт у заключному матчі сезону!...

¤ 
Вдарив правоохоронця вилами

Вдарив правоохоронця вилами

49-річного жителя села Маринин затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання....

¤ 
Дмитро Соломчук:

Дмитро Соломчук:

Майбутнє за малим та середнім фермерством!

З 1 липня 2021 року набирає чинності закон щодо обігу земель сільськогосподарського призначення. Більшість українців досить довго чекали на ці зміни. Про відродження українського села, нові можливості для кожного українця та залучення молоді у розвиток держави розповідає народний депутат, член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Дмитро Соломчук....

¤ 
На Рівненщині підтримуватимуть розвиток меблевого та деревообробного бізнесу

На Рівненщині підтримуватимуть розвиток меблевого та деревообробного бізнесу

Про розвиток на Рівненщині потужного меблевого кластеру розповів голова ОДА Віталій Коваль під час першої в Україні міжнародної меблевої В2В виставки-конференції Furniture of Ukraine Business Expo....

¤ 
Юлія Тимошенко: «Влада заблокувала референдум, але «Батьківщина» продовжить захищати землю від розпродажу»

Юлія Тимошенко: «Влада заблокувала референдум, але «Батьківщина» продовжить захищати землю від розпродажу»

Попри обіцянки про народовладдя, представники «слуг народу» у ЦВК зірвали проведення «земельного» референдуму. «Батьківщина» оскаржуватиме це рішення у суді....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (7090)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (6571)
• Допомога під час карантину [967] (4968)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (4964)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (4961)
• Бюджет і ми… [965] (4799)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (4769)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (4760)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (4757)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (4718)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (4695)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (4678)
• Живи до ста! [965] (4574)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (4502)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (4473)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (4382)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (4329)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (4163)

ТОП-15 свіжого номера:

• Чому не можна вичавлювати чайний пакетик після заварювання (62)
• У Гончаренко центр Рівне презентували літню програму заходів (61)
• Загадковий глутамат натрію. (61)
• Дивовижні властивості соняшникової олії (51)
• Турецька пахлава «Мушлі» (41)
• «Олімпійське літо» крокує пришкільними таборами Рівненщини (39)
• На Рівненщині підтримуватимуть розвиток меблевого та деревообробного бізнесу (39)
• Ці факти про користь полуниці має знати кожна людина (39)
• Верес завершує сезон перемогою у Горішніх Плавнях! (38)
• Юлія Тимошенко: «Влада заблокувала референдум, але «Батьківщина» продовжить захищати землю від розпродажу» (36)
• Вдарив правоохоронця вилами (36)
• Дмитро Соломчук: (30)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2020 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс