![]() |
№575 від 02.11.2012p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Поради при виборі ковбасних виробів:- при покупці потрібно звертати увагу на упаковку, маркування, дату виготовлення і термін придатності товару; - важливо знати, як саме продукт зберігається в магазинній вітрині. Оптимальна температура зберігання ковбас і м’яса від 0 до +6 0С; - поверхня ковбаси повинна бути чиста, суха, без пошкоджень, проколів, напливів фаршу; - оболонка - штучна або натуральна - не повинна відходити від продукту. Подібний недолік говорить про те, що ковбаса, швидше за все, пересушена через неправильні умови зберігання або просто стара.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |