![]() |
№597 від 04.04.2013p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Абетка здорового харчування БурякБуряк можна вживати як у сирому, так і у вареному вигляді, але для лікувальних цілей краще використовувати сирий буряковий сік. Важлива умова, сік після віджимання повинен постояти 3-4 години в прохолодному місці, тому що у щойно приготованому соку містяться шкідливі для організму леткі сполуки, які можуть викликати отруєння організму. Для людей, що страждають на гіпертонію, особливо корисний сирий буряковий сік, змішаний з медом 1:1. Після того, як ви дасте відстоятися свіжовичавленому соку, потрібно додати таку ж кількість меду, розігрітого на водяній бані. Приймати напій слід по 1ст. ложці 3 рази на день за 30 хвилин до їжі. Результат вас скоро приємно здивує! Для поліпшення роботи печінки, шлунково-кишкового тракту та серцево-судинної системи краще вживати сирий сік буряка, змішаний 1:1 з чистою джерельною водою. Вживати слід по 1-2 ст. ложці за 30 хвилин до їжі 3-4 рази на день.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |