![]() |
№630 від 21.11.2013p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Поради кулінара• Не використовуйте неспілі, тверді авокадо вони не смачні! • Авокадо в жодному разі не можна кип’ятити плід отримує гіркий смак! • Щоб авокадо не губив привабливий й апетитний вигляд, розрізану м’якоть плоду, відразу після очищення необхідно збризнути лимонним соком, інакше вона матиме коричнюватий відтінок. • При покупці карри звертайте увагу на те, щоб приправа була гарної якості. Приправа низької якості призведе до значних втрат гостроти блюда. • Салат зі спаржі має найбільш витончені й виражені смакові характеристики безпосередньо в період збору спаржі (серпеньмісяць). • У процесі готування голландського соусу піну, яка утвориться при розтоплюванні вершкового масла, варто обов’язково видаляти, щоб соус вийшов однорідним. • Мус швидкого готування є відмінною начинкою для невеликих тістечок, кондитерських кошиків і бісквітних рулетів. • До блюда із хвоста морського чорта з овочами на стіл подають багет й келих рожевого вина. • Якщо блюдо потрібно приготувати швидко, а у Вас немає свіжих помідорів, можна використати консервовані томати. • Під час готування різотто, за ним потрібно постійно слідкувати. Як тільки рідина почне закипати, підлийте гарячий бульйон. • Якщо Ви готуєте шоколадний мус, використайте шоколад вищого сорту. • Щоб вершки добре збивалися, їх треба остудити, протримавши в холодильнику біля трьох годин при температурі 7°С. • Щоб квасоля була м’якою, її треба попередньо замочити. • Піну, яка утвориться при розтоплюванні вершкового масла, варто видаляти, щоб голландський соус вийшов однорідним. • Щоб бульйон був чистим, добавте не гарячу воду, а холодну або лід. • Якщо вам потрібно відчистити жир зі сковороди, вимокніть його товстою серветкою.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |