|
№642 від 06.02.2014p. |
| Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Поради кулінара• Чим довше місити тісто на медівник, тим краще воно підростає під час випікання. • Масло в спекотну погоду краще зберігається, якщо посуд із ним обгорнути серветкою, змоченою в солоній воді. Хороше масло не кришиться і не виділяє багато вологи. • Готуючи млинці, у борошно слід додавати підсолену воду, щоб не було грудок. • Якщо збивати білки в алюмінієвому посуді вони посіріють. • Якщо печете пиріг з фруктами, то тісто слід посипати білими сухарями, а тоді вже класти фрукти – сухарі вберуть вологу. • Сир довше зберігатиме свіжість, якщо помістити його в закритий посуд, і додати до нього трохи цукру. • Якщо сир кислий, його слід залити на годину молоком і перемішати, після чого добре віджати. Це можна повторювати, поки сир не набере приємного запаху і смаку. • Відварені макарони будуть смачніші, якщо після обсушування їх трохи підсмажити. • Відварені овочі краще чистяться, якщо їх одразу полити холодною водою. Овочі не можна вимочувати у воді, тому що вони втрачають багато цінних поживних речовин.
Коментарі (0):
|
| Лист редакторові | RSS | Передплата газети
| Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: | ||||||||||||||||||||||||||||