Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню-газета Шоколадно-кокосовий брауні
Інгредієнти: На кокосовий шар: 200 г кокосової стружки, 300 г згущеного молока, 2 яйця. На тісто: 3 яйця, 70 г какао, 200 г масла, 80 г борошна, 180 г цукру, 200 г шоколаду чорного. Приготування: готуємо кокосовий шар: для цього перемішуємо в мисці кокосову стружку, 2 яйця і згущене молоко. Форму застеляємо пергаментом і викладаємо кокосовий шар, розрівнюємо і відставляємо на сторону. Беремо форму 20х10 см.
Готуємо тісто: у мисці змішаємо вершкове масло і шоколад. Розтопимо його на водяній бані (виходить досить рідка шоколадна суміш). Відставляємо, щоб трошки охолола. В іншій мисці збиваємо яйця і цукор - до світлої пишної маси. Додаємо розтоплений і охолоджений шоколад. Добре перемішуємо. В окремій мисці змішуємо борошно і какао. Додаємо яєчно-шоколадну суміш. Знов все перемішуємо. Викладаємо тісто на кокосовий шар і розрівнюємо. Випікаємо в розігрітій до 180 0C духовці 30-35 хвилин. Охолоджуємо у формі. Потім виймаємо і ставимо у холодильник на 2-3 години. Так його легше буде розрізати. Смачного!
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1197 від 28.11.2024p. |
|