№655 від 08.05.2014p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Господині на замітку Кулінарні хитрощіНе слід прикрашати торти рідким варенням, адже сироп не затримується на поверхні, а проходить крізь поверхню торта. Краще прикрасити фруктами з варення. Білки краще збиваються, якщо їх попередньо охолодити, а жовтки швидше розтираються, якщо їх підігріти. Торти з масляним кремом до подачі на стіл необхідно тримати в холодному місці. Щоб торт знизу не підгорів, на дно форми покладіть лист промасленого паперу. Тонкі коржі для торта зручно пекти на промаслених аркушах паперу. Їх легко знімати з дека, і тоді вони не ламаються. Коржі на торт потрібно пекти при помірній температурі. Якщо коржі слабо випечені, то вони осідають. Вершкове масло в спекотну погоду добре зберігається, якщо його загорнути в змочену в солоній воді серветку. Надлишок жирів у тісті погіршує якість виробів. Тісто виходить важким, погано пропікається. Вершки вважаються збитими, якщо їх маса стійко тримається на вінчику. Мигдаль для смаку і запаху можна замінити зернами абрикосів або персиків, але в невеликій кількості. Не збивайте білки в алюмінієвому посуді: вони тоді темніють. Цедру лимона або апельсина зручно знімати теркою. Через надлишок цукру в дріжджовому тісті сповільнюється його бродіння, а при випічці скоринка виробу швидко засмажується, в той час як середина залишається ще сирою. Не можна пересолювати тісто, тому що сіль розріджує його.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |