Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Березень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню  Ароматні кабачкові млинці
Інгредієнти:
майонез - 7 ст. ложок,
часник - (зубці) 3 шт.,
кріп - 1 пучок,
кабачки - 1 шт.,
молоко - 1 склянка,
борошно пшеничне - 1 склянка,
яйця курячі - 1 шт.,
сіль - 1 ч. ложка, перець чорний
мелений - 0.3 ч. ложки,
олія соняшникова 4 ст. ложки. Приготування: кабачок почистити і натерти на дрібній тертці. Додати яйце, сіль, цукор. Усе змішати. Додати молоко з просіяним борошном, олію. Вимішати до утворення однорідної маси. Пательню розігріти і налити невелику кількість кабачкової маси. Нахиляючи пательню зі сторони в сторону, розподілити тісто по усій поверхні. Обсмажити млинці з обох сторін до золотистого кольору на середньому вогні. З одного яйця, лимонного соку, олії, гірчиці, солі, перцю і цукру приготувати домашній майонез. Додати пропущений через прес часник і порізаний дрібно кріп. Тоненько намастити кожний млинець намазкою і згорнути.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 09.04.2025p. |
|