Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Березень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Мафіни з яблуками і корицею  Інгредієнти:
200 г борошна (+20 г какао побажанню), 2 яйця, 100 г цукру,
160 мл молока, 80 мл олії,
2 ч. л. Розпушувача,
1/2 ч. л. Соди, 2 яблука.
Для посипки: 80 г борошна,
60 г вершкового масла,
60 г цукру, 4 ч. л. кориці.
В розрахунку на 12 штук. Приготування: духовку розігріваємо до 180С. Традиційно для мафінів беремо дві миски. В одній змішуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор, розпушувач і соду (сюди ж додаємо какао, якщо його використовуємо). В іншій мисці змішуємо рідкі інгредієнти: молоко, олію та два яйця. Добре збиваємо вінчиком. Далі рідку частину тіста додаємо в суху і лопаткою швидко перемішуємо тільки до того моменту, поки борошно помокріє. Більше перемішувати нема потреби. Додаємо яблука, нарізані кубиками, перемішуємо і викладаємо в формочки на 2/3. Зверху посипаємо крихтою. Для крихти руками перетираємо холодне масло, цукор, борошно і корицю. Печемо 20-25 хвилин при температурі 180С.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 09.04.2025p. |
|