Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №689 від 01.01.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#ФутЗАЛ. Екстраліга

Знову розгром з рахунком 7:2

Знову розгром з рахунком 7:2

26 грудня. “ЛТК” (Луганськ) – “Ураган” (Івано-Франківськ) – 2:1, “Локомотив” (Харків) - Лукас (Кременчуг) – 6:1.

27 грудня. “Титан-Зоря” (Покровське) - “Енергія” (Львів) – 6:4, “СумДУ” (Суми) – “Спортлідер+” (Хмельницький) – 2:11.

“Кардинал-Рівне” – “Приват” – 7:2 (3:1)

Рівне: Дєнюжкін (Гурко, 31) - Басич, Фаренюк, Кашуба, Танський, Кручок, Сондак, Ситник, Ланко, Маринюк, Волянюк, Піддубний.

Кривий Ріг: Дурбан (Юдін, 27) - Мазенко, Клушин, Божко, Делятинский, Баклан, Горло, Сторожук, Грабюк, Бакум, Путін

Голи: Фаренюк (8), Волянюк (8, 25), Піддубний (10), Маринюк (27, 31), Танський (30) - Клушин (2), Божко (34).

Попередження: Бакум (22).

Гра між МФК “Кардинал-Рівне” і “Приватом” вирізнялася серед інших ігор туру своїм статусом, адже керівництво клубу і команда прийняли рішення зробити її благодійною, а всі отримані від продажу квитків гроші передати рівненському госпіталю. Окрім того в перерві матчу був запланований аукціон, під час якого вболівальники могли позмагатися своїми коштами за придбання лотів до яких ввійшли – фірмовий клубний шарф, футболка Сергія Піддубного під номером 10 і м’яч із автографами всіх футболістів команди.

З перших хвилин рівняни розпочали штурм воріт суперника. Але не пройшло і півтори хвилини гри, як помилка рівнян при передачі у нападі призвела до швидкої контратаки гостей. М’яч в центрі майданчика підхопив Антон Клушин, змістився на лівий фланг і метрів за три до штрафного майданчика пробив, Віталій Дєгюжкін який вийшов майже на лінію воротарської намагався завадити м’ячу потрапити до воріт, але не зміг, так само, як і капітану команди Віталію Танському лічених сантиметрів не вистачило, щоб перепинити м’ячу шлях до воріт. гості досить несподівано для всіх вийшли вперед – 0:1.

Проте, не пройшло і 5 хвилин, як рівняни мали у пасиві 4 фоли. Досить не вдалий початок для господарів.

Але, так тривало не довго, вже на 8 хвилині рівняни поставили все на свої місця. Спочатку Артем Фаренюк своєчасно відгукнувся на передачу з правого флангу від Володимира Сондака і замкнув її на дальній стійці. а вже у наступній атаці Басич з права пробив над поперечиною, м’яч задів голкіпера і вийшов на кутовий. Сондак з кутового на Басіча, той скидає м’яч по центру на Волянюка і Михайло гарматним пострілом під праву стійку виводить свою команду вперед – 2:1.

Після забитого другого голу господарі посилили тиск на ворота суперника і на довго притисли їх до воріт, навіть не дозволяючи їм переходити середину поля. І вже за дві хвилини Сергій Піддубний провів третій гол у ворота “Привату”. Після розіграшу ауту, граючий тренер зіграв у стіночку з капітаном команди Віталієм Танським і отримавши м’яч назад – точно пробив у ближній правий кут. 3:1 - на початку десятої хвилини гри.

Тренер гостей Олександр Юзик одразу відреагував, взявши хвилинну перерву. після цього господарі змінивши хід поєдинку заспокоїлися, а гості видно не бажали ризикувати.

Перший тайм так і закінчився з рахунком 3:1.

Другий тайм розпочався з атак кардиналівців, як кажуть у таких випадках гол назрівав. Але як завжди стався він досить несподівано. Розіграш аута на правому фланзі, Сондак на Волянюка, Михайло повертає м’яч Володимиру, і відбігає назад, а отримавши м’яч, потужно б’є з під гравця у дальній лівий кут -4:1.

Після пропущеного голу гості активізувалися і на кілька хвилин притисли рівнян до власних воріт. Але спокійно витримавши спалах активності зі сторони суперника, господарі підловили криворіжців на контратаці. Сергій Піддубний викотився на побачення з Миколою Дурбаном, але пробити останнього не зміг. Проте м’яч відскочив до набігаючого Мар’яна Маринюка, який холоднокровно відправив його у сітку порожніх воріт – 5:1. Після зіткнення з рівненським граючим тренером, Микола Дурбан поступився місцем у воротах своєму колезі Роману Юдіну.

І знову гра перейшла в спокійне русло. Рівняни більше атакували, але до серйозних загроз довгий час справа не доходила. І ось в середині тайму в одній із атак Володимиру Кручку захисники завадили пробити, м’яч відскочив на право до Віталія Танського і капітан команди холоднокровно пробив по воротам – 6:1. І знову ж не пройшло і хвилини, як кардиналівці забили 7 гол. Басич перехопив м’яч у центральному колі, вийшов проти двох захисників, але тим вдалося вибити в нього м’яч з під ніг. І тут, наче виринувши з під землі, на допомогу партнеру нагодився Мар’ян Маринюк. Підхопив м’яч, віддав передачу правіше на Басіча. Олександр переграв голкіпера, зробив паузу і пробив у дальній лівий кут між захисниками, один з яких зайняв місце голкіпера, а другий намагався дотягнутися до м’яча. Натомість, Мар’ян, підставивши ногу підправив м’яч у сітку – 7:1.

Після сьомого забитого “Кардиналом” голу Віталій Дєнюжкін поступився місцем у воротах Гурку і кінцівку матчу догравав вже Іван. Маючи солідну перевагу, господарі заспокоїлися і ініціатива перейшла до криворіжців. Спочатку настирливий Роман Бакум не зміг пробити Гурка. А згодом круговерть поблизу воріт Гурка завершилася взяттям воріт. Євген Баклан не наважився пробити по воротам, а, розвернувшись спиною до воріт, відкинув м’яч трохи назад і лівіше на набігаючого Дениса Божка, і той, не роздумуючи, добряче приклався до м’яча, відправивши його точнісінько у дальню праву дев’ятку. Навряд чи в пропущеному м’ячі слід звинувачувати Івана, адже удар вийшов справді чудовий за виконанням і напрочуд точний – 7:2.

До закінчення гри ще було достатньо часу, але напевно гравці думками вже святкували новий рік і до завершення тайму рахунок так і не змінився. Запам’ятався хіба що момент, за хвилину до фінальної сирени, коли після удару автора першого голу Антона Клушина м’яч з лінії воріт вибив Михайло Волянюк, підстрахувавши таким чином свого голкіпера.

Отже перший благодійний матч, завершальний матч 12 туру та остання офіційна гра в 2014 році, вдруге поспіль закінчився перемогою МФК “Кардинал-Рівне” з рахунком – 7:2, до речі перша гра між цими командами у Кривому Розі мала такий же результат.

Розповідь була б не повною, якби не згадати про благодійність. Отже, від продажу квитків, благодійних внесків і благодійного аукціону організаторам вдалося зібрати 5 тисяч 482 гривні.

Під час благодійного аукціону ведучому Сергію Татаренку не одразу вдалося зацікавити аудиторію, але з кожним новим лотом сума все збільшувалася. Причому стартова ціна всіх лотів була занадто низькою і навіть меншою від вартості самих товарів і складала лише 50 гривень. З такою стартовою ціною шарф пішов з молотка за 150 гривень і не викликав довгих торгів. За футболку граючого тренера вже точилися довші суперечки, і в підсумку остання ціна її склала – 350 гривень. А вже коли був виставлений м’яч, то тут вболівальники розійшлися не на жарт, як кажуть ввійшли у смак, і ведучий раз по раз рахуючи до двох, довгий час так і не міг промовити – ось господар м’яча. У підсумку торги все ж таки зупинилися, після нагадування проте, що перерва закінчується, володарем м’яча став вболівальник, який виклав за нього 610 гривень. Як бачимо і ця сума не надто висока, але після гри вдалося почути від вболівальників, що вони були не готові до таких суттєвих капіталовкладень, хоча дуже дивно, адже майже в усіх місцевих газетах, а також на місцевих каналах телебачення повідомлялось про можливість проведення благодійного аукціону, вочевидь наші вболівальники не звикли, що на аукціонах 100 гривень це не гроші.

Проте, як би там не було і скільки б грошей не зібрали, головне те, що дана подія зробила свою справу, і поранені бійці із зони АТО, які на даний час лікуються в Рівненському госпіталі, отримають допомогу. А благодійна гра проведена командами надовго залишиться в пам’яті, як її учасників, так і вболівальників. Особливу виховну користь вона мала для наймолодших любителів м’яча, які по справжньому прониклися потрібною справою, і не малою мірою зробили свій внесок у благодійність, випрошуючи гривні у своїх батьків, щоб вкинути їх в ящик для збору благодійних коштів…

01.01.2015Януш Серпень


Переглядів: 995

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21067)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17208)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14465)
• Допомога під час карантину [967] (14379)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14223)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14032)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13877)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13859)
• Живи до ста! [965] (13849)
• Бюджет і ми… [965] (13784)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13776)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13656)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13566)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13564)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13503)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13115)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13097)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (781)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (85)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (78)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (77)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (75)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (75)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (74)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (74)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (73)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (72)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (72)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (72)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (68)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (66)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"